Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

urgeeent,pls!tort de biscuitzi!


Recommended Posts

  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

asta?

tort de biscuiti

500 gr. biscuiti, zahar, 1/4 pahar apa, 50 gr. cacao, esenta de rom, unt, 5-6 nuci

Se fierbe in citeva clocote apa cu zaharul, la care se adauga si cacaua, apoi se da la racit. Se freaca untul si se adauga cite putin din compozitia racita, amestecindu-se bine. Se sfarima biscuitii, se taie nucile si se amesteca cu crema. Se adauga putina esenta de rom si se aseaza pe un platou lung, in forma de chec. Se garniseste dupa dorinta

alta

Tort de biscuiti

 

Ingrediente:

500 g de biscuiti

1l de lapte

8 lg zahar

2 lg faina

0,5 lg esenta de rom

100 g nuci tocate

1 plic de zahar vanilat

1 tub de frisca

Preparare: Se ard intr-o cratita 4 linguri de zahar si se sting cu putina apa fierbinte. Separat, se inmoaie faina cu o ceasca de lapte rece, amestecand bine pana se desfac toate cocoloasele. Se toarna restul de lapte , se pune pe foc si se amesteca cu siropul de zahar ars. La acestea, se adauga celelalte 4 linguri de zahar, o ligurita de esenta de rom si un plic de zahar vanilat. Se da aceasta compozitie la o parte de pe foc si se adauga biscuitii faramitati in bucatele mici. Se amesteca usor cu lingura si se pune la rece pana a doua zi. Dupa ce se scoate din frigider, se aseaza compozitia pe o farfurie rotunda. Deasupra se presara nucile prajite putin si se imbraca cu frisca.

 

TORT de BISCUITI

 

500 gr biscuiti, 3 linguri cafea fiarta, 3 linguri cacao, 150 gr zahar, 150 gr unt.

Cafeaua, cacaoa, zaharul se amesteca si se lasa pe foc sa se lege ; cand e caldutza se adauga untul

Biscuitii se insiropeazain cafea cu apa si rom (dupa gust), si se asaza in dreptunghi (3 x 5 biscuiti)

Se adauga crema, alt rând de biscuiti, se insiropeaza, se intinde crema,sama, ultimul rând de biscuiti

Garnitura pentru imbracat tortul : 1 albus ou batut spuma cu zahar (dupa gust), apoi se adauga zeama de lamâie si coaja

 

 

 

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

inca un tort de biscuiti

avem nevoie de:

300 gr biscuiti Petit beure simpli

 

pentru sirop:300 ml apa,1 cana zahar, 2 linguri cacao,se amesteca toate si se pun pe foc pina dau in clocot si apoi se da la rece. Se unge o tava dreptunghiulara cu unt,si se aseaza biscuitii insiropati in straturi, restul de sirop se toarna peste biscuiti apoi se lasa 1-2 h sa se inmoaie biscuitii.

 

pentru crema: 0.5l lapte,1/2 cana zahar,2 pachetele zahar vanilat,3 oua batute bine ,3-4 linguri faina,125 gr margarina sau unt. Se amesteca pe foc mic laptele, zaharul ,ouale si faina pina se ingroasa, apoi se adauga margarina si se mai lasa putin pe foc .

Se raceste crema, se toarna peste biscuiti si se orneaza cu frisca.

Se da la rece si se serveste a doua zi.

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...