Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

pasta frolla (tarta)


Recommended Posts

  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

pasta frolla

adica aluat fraged de tarta .. retete sunt multe

 

 

uite aici e emisiunea .. si poate gasesti si reteta dc stii cind a fost difuzata

http://www.acasatv.ro/emisiuni/reteta-de-acasa.html

 

 

reteta clasica:

 

pt o forma de 26 cm

 

1 ou

200 gr faina

120 gr unt

30 gr zahar

 

sare , unt de uns tava si faina de pudrat se framinta

se pune la frigider cca 30 min sa se odihneasca

nu se framinta mult sa nu se topeasca untul rau , si dc ai miini mai calde te speli cu apa rece pe miini ...

se intinde in strat subtire, se pune in tava, pui o hirtioe de copt deasupra si boabe de fasole uscata peste sa nu se ridice si sa nu faca umflaturi coca ...

coco la 180° C PT CCA 15 min si apoi fara hirtie si boabe alte 5 min

 

 

cind s.a racit se umple cu crema si se orneaza cu fructe . si cu gelatina peste ele ...

 

sau se pune de la inceput ciocolata sau marmelada si se coace ... deci sari peste hirtie si boabe ...

 

depinde ce vrei sa faci ...

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...