Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Retete cu urda ?


Recommended Posts

Am vreo jumatate de kg de urda proaspata, nesarata si nu stiu ce sa fac cu ea, ca asa simpla nu ne place.Aveti vreo idee de reteta de vreun aperitiv sau prajitura ceva la care pot s-o folosesc? Multumesc! Raluca si Alexandra-Ioana (15 septembrie 2004)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu sunt fan urda, bunicii sunt in zona de munte si au oi.

Poti freca urda cu marar si un pic de unt+sare - un amestec ok pentru a umple rosii sau ardei (reci de la frigider)[pofta]

Sau poti face sarmalute in foi de vita: orezul sa fie aproape fiert dar si vita bine opatita. Calesti ceapa, amesteci cu urda+ orezul+ oua+sare+mult marar si un pic de patrunjel.Cantitatilele le faci dupa gust si dupa cantiatea de urda.Pentru ca orezul si vita sunt aproape gata mu mai fierbi decat 30 min.Eventual desfaci o sarmaluta sa vezi cum este inainte de a stinge focul.

Mie i-mi plac caldute sau reci ca nu au grasime.

Ca desert eu fac triunghiuri din aluat foietaj umplut cu urda+zahar pudra vanilat, peste care pun 2 visine din dulceata si pliezi triunghiul.

Pofta buna[papica]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Si eu frec urda cu putina smantana si sare, adaug ceapa taiata marunt (verde daca am) si marar tocat si umplu ardei gras cu pasta respectiva, apoi dau la rece si tai ardeiul felii, ies niste floricele de ardei cu urda, numai bune ca aperitiv sau de luat la serviciu ca pachet la pranz si e foarte sanatoasa si pentru copii.

 

Leah

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Daca ai si dovlecei, iote aici o reteta http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=7995&st=140 citesti mai jos postarea lu' nenea Radu. Eu am facut reteta, e delicioasa.

 

Daniela si micuta Isabella [majoreta]id="size1">id="red">id="Georgia">id="orange">
id="right">Nasterea printesei noastreid="Comic Sans MS">id="green">id="size1">, poze in casuta galbena de sus id="red">id="Lucida Console">, filmuletzeid="Georgia">id="size1">id="red">
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...