Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Submarine cu echipaj in ton (dovlecei umpluti)


vl-ad

Recommended Posts

Eu sunt o mare amatoare de dovlecei ,gatiti in orice fel. Vrand sa incerc ceva nou am dat o cautare pe "culinar" si am gasit reteta asta : http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=15379 , parea foarte apetisanta si am zis sa o incerc. A iesit o minunatie [pofta][pofta][pofta], asa ca am considerat ca trebuie sa va spun si voua. Iata si submarinele mele : http://good-times.webshots.com/album/560004933BkEyqJ Pacat ca pozele nu au si miros. Daca mai aveti si alte retete va astept cu drag! ------------------------ ADINA SI VLAD (17-11-2004) [url="http://s145.photobucket.com/albums/r237/VL-AD/?sc=3"] VLAD [/url] [url="http://community.webshots.com/user/adinabiro"]POZE CU PUIUTUL MEU[/url] [url="http://www.dropshots.com/vl-ad"]filmulete Vlad[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Originally posted by monica-elizabet

aaa...si inca ceva ca uitasem sa-ti zic ieri am pus si cateva boabe de porumb din conserva

 


id="quote">id="quote">

 

O idee buna cu boabele de porumb.Data viitoare o sa pun si eu porumb.

 

------------------------

ADINA SI VLAD (17-11-2004)

 

VLAD

POZE CU PUIUTUL MEU

filmulete Vlad

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna tot eu sint, voiam sa spun ca am facut ieri si m-am lins pe degetele, ceva asa bun nu am mai facut demult !!! MERCI pentru aceasta reteta, eu cas italian nu am avut, insa m-am descurcat cu un fel de cascaval care nu se intinde, a iesit foarte bun.

 

Singura mea intrebare : dovlecelul trebuie sa fie crocant sau moale ? al meu a ramas crocant (dar nu crud) si a fost excelent, si cu un aspect foarte aratos. Aceasta reteta va intra in ''cartea'' mea de retete !

 

Adina si [copil] Gabriel

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by ungureaa

Buna tot eu sint, voiam sa spun ca am facut ieri si m-am lins pe degetele, ceva asa bun nu am mai facut demult !!! MERCI pentru aceasta reteta, eu cas italian nu am avut, insa m-am descurcat cu un fel de cascaval care nu se intinde, a iesit foarte bun.Singura mea intrebare : dovlecelul trebuie sa fie crocant sau moale ? al meu a ramas crocant (dar nu crud) si a fost excelent, si cu un aspect foarte aratos. Aceasta reteta va intra in ''cartea'' mea de retete !Adina si [copil] Gabriel


id="quote">id="quote">Si al meu a ramas crocant , cred ca daca este moale se face "mamaliga" si nu mai are un aspect frumos.------------------------ADINA SI VLAD (17-11-2004) VLAD POZE CU PUIUTUL MEUfilmulete Vlad
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

eu vreo 3 submarine le-am scufundat in apa fiarta cateva minute fiindca aveam in intentie sa-i dau si baietelului meu sa pape si m-am gandit sa fie moale bine...nu s-a facut ca o mamaliga, doar ca era putin mai moale decat celelalte... totul a fost ok si si-a pastrat forma.

si eu tot cascaval am folosit ca branza din aceea speciala nu aveam.

 

monica

mami de alex(7 iunie 2001)[bonjovi]si ruxi(16 dec 2004)[zana]

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...