Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Microunde


Recommended Posts

  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul răspuns

sau daca-i o melamina mai de proasta calitate sare smaltul(ca sa ma exprim asa) cele mai bune vase sunt cele pe care scrie clar ca sunt pentru microunde.

eu nu folosesc cuptorul decat pentru incalzit(si nu se intampla mare lucru) numai daca are margine aurie atunci ies scantei...dar pentru gatit trebuiesc vase speciale (ca dureaza mai mult)

 

monica

mami de alex(7 iunie 2001)[bonjovi]si ruxi(16 dec 2004)[zana]

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

in ghidurile de functionare zice asa: iei vasul pe care doresti sa il folosesti si pui apa in el, pana la jumatate. si pui in cuptor la putere maxima, timp de 90 de secunde. daca dupa ce il scoti vasul e rece si continutul caldut e ok si vasul poate fi folosit. daca vasul se incinge tare de tot nu e prea bun si nu se recomanda pentru folosirea in cuptorul cu microunde.

 

Roxana

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Portelanul merge, dar nu oricare, adica cel care are ornamente aurii/argintii pe el o sa scoata scintei.

Eu folosesc vasele de yena, astea mi se par perfecte pentru microunde.

 

------------------

Numai bine,

Natalia si Vlad

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.id="red"> [:D]
id="right">Poze

Implinita la 30 de aniid="pink">

Lucrusoare pentru bb2id="orange">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Va multumesc frumos pt sfaturi.

Din pacate eu acum nu sunt in RO, deci am niste vase - habar n-am din ce material. Si n-as mai da bani pe altele pentru microunde.

In plus vroiam neaparat sa fac orezul cum am vazut eu ca se face la cantina. Si anume, nu exista zeama pe langa orez. In doar boabele una langa alta. Nu stiu cum sa ma explic. Cert e ca daca fac orez asa cum stiu eu, imi iese un soi de pilaf super, dar are si zeama. Eu as vrea sa fac cumva numai sa se umfle boabele, sa absoarba toata apa.

 

Lid="red">iid="blue">lid="yellow">iid="green">aid="purple">nid="orange">aid="pink">id="size4">id="Comic Sans MS">

http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna tuturor,

 

Eu folosesc vase din yena pt gatit / incalzit mancarea (f. rar gatesc la microunde). Mi-e teama sa folosesc farfurii din portelan. In schimb am un set de farfurii arcoroc fumurii care rezista f bine la incalzit. Pun mancarea direct in farfurie si apoi in cuptor si-mi este mult mai comod asa. Nu mai murdaresc cratiti, craticioare..etc.

Chiar si lapticul fetitei il incalzesc direct in pahar (de la setul de masa arcoroc) fara sa mai folosesc aragazul (ibric cu urme de lapte[xx(]).

 

Luisa, mami de Dorothy (24 nov 2004)[bibe]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by lgireada

Va multumesc frumos pt sfaturi.Din pacate eu acum nu sunt in RO, deci am niste vase - habar n-am din ce material. Si n-as mai da bani pe altele pentru microunde. In plus vroiam neaparat sa fac orezul cum am vazut eu ca se face la cantina. Si anume, nu exista zeama pe langa orez. In doar boabele una langa alta. Nu stiu cum sa ma explic. Cert e ca daca fac orez asa cum stiu eu, imi iese un soi de pilaf super, dar are si zeama. Eu as vrea sa fac cumva numai sa se umfle boabele, sa absoarba toata apa.Lid="red">iid="blue">lid="yellow">iid="green">aid="purple">nid="orange">aid="pink">id="size4">id="Comic Sans MS">http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums


id="quote">id="quote">NU trebuie sa il faci la microwave...eu il fac asa pe aragaz...pui o lingura de ulei intr-o oala, "prajesc" un pic orezul (cum s-a spus ma sus o masura de orez la 2 de supa)...apoi torn supa, il acopar si il las la foc mic de tot...NU DESCHIDE capacul si NU IL INVIRTII CU LINGURA...il lasi asa si se umfla singurel...cam in 25 de minute e gata...totul e sa rezisti tentatiei de a-l amesteca...Anamaria
"After all is said & done, more is said than done." id="red">
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Pai daca nu-l mestec se prinde de cratita. Oare trebuie sa dau ochiul la un numar mai mic? Am numere de la 1 la 6, nu stiu echivalentul in temperaturi. Sa-l pun la 1??? Cred ca nu se face nici intr-o jumate de zi.

 

Lid="red">iid="blue">lid="yellow">iid="green">aid="purple">nid="orange">aid="pink">id="size4">id="Comic Sans MS">

http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...