Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Trucuri...


antosit

Recommended Posts

  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Si eu ma chinuiam inainte de a-mi cumpara oala sub presiune. Daca manzatul/vacutza a fost vaca (sau bou [:D]), nu prea ai incotro si trebuie s-o fierbi temeinic, iti place sau nu, ai sau nu ai timp... Speli carnea in jet de apa rece, o tai in bucati potrivite (depinde ce faci din ea) si o pui intr-o oala cu apa rece si sare. O spumezi bine si o fierbi la foc potrivit pana se patrunde k lumea...

Concluzie: cu prima ocazie - ia-ti o oala sub presiune, ca sa fierbi carnea de vita doar 45-50 de minute, nu cu orele...

Spor!

 

Ceea ce nu ne ucide ne face mai puternici.

 

http://community.webshots.com/user/miana_dragnea

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Acum am ajuns acasa de la servici si ma apuc de fiert carnita...daca mai mancam azi ce aveam in meniu, va spun maine!

miria_cristinaid="red"> "trucul" cu laptele tu il folosesti si atunci cand doar vrei sa fierbi carnea?

 

 

Anto

"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...