Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

supa cu urechiuse(bucatarie armeneasca?)


Recommended Posts

quote:Originally posted by Alynutza

Foaia de taitei se taie in patratele cam de 1,5 cm latura. Doua colturi aflate in diagonala se apuca in felul urmator: coltul din dreapta se prinde intre degetul mare si aratator, cu degetul mare deasupra, iar coltul din stanga tot intre degetul mare si aratator, insa cu aratatorul deasupra. Apoi patratelul se rasuceste (ducand mana dreapta in sus, si cea stanga in jos) iar cele doua colturi se lipesc. Aluatul se lucreaza imediat dupa ce a fost intins (altfel se usuca si nu se mai lipeste) si nu se intinde chiar asa subtire ca pentru taitei.


id="quote">id="quote">astea seamana a wonton chinezesti. uite aici o poza. o fi vreo legatura?

 

Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)

****pt. poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala)****

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...