Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mujdei


Carmenbr

Recommended Posts

Am mancat mai demult la cineva mujdei de usturoi, dar care era amestecat cu smantana cred, ca era ca o pasta alba asa, mai gros. Cred ca avea si utina maioneza. Mi-a placut tare mult si as vrea sa il fac si eu, dar nu stiu cum. reteta clasica de mujdei cu usturoiul zdrobit si adaugat apa si otet nu ma incanta. Imi aduc aminte ca parca au frecat usturoiul cu putin ulei, asa ca la maioneza. Tin minte ca atunci cand eram in tara, eram disperata dupa shaworma de la Spring din Piata Victoriei. Aveau si acolo mujdeiul asta minune. Voi cum faceti mujdeiul?! Carmen & Ericutz (15.06.2004) [url="http://dianadumitru.netfirms.com/ "] Ajutati-o pe Diana![/url] [url="http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 "] Povestea nasterii![/url] [url="http://community.webshots.com/user/ericutzu2"] 3 anisori...uraaa! [/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Asa il mai fac si eu cateodata, usturoiul frecat cu sare bine de tot, adaug putin cate putin ulei parca se inmulteste, si apoi maioneza si mai pun la sfarsit apa minerala si otet. Cantitatile sunt ochiometrice, depinde cat de sarat, usturoiat, otetat sau lichid vreau sa-l fac.

 

Oana_B

vesnica aspirantaid="Century Gothic">id="orange">id="size1">[greutati]

I love[il] pink!id="Century Gothic">id="pink">id="size1">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

- eu dupa ce zdrobesc usturoiul il frec bine cu sare, dupaia picur ulei ca la maioneze si acel usturoi cu sare devine ca o pasta... dupaia...

mod 1: adaug smantana "ramane la consistenta smantani"

mod 2: adaug smantana, putina apa si putin de tot maioneze "devine o pasta mai subtire"

mod 3: adaug smantana si putin otet "parca e mai iute cu otet"

mod 4: adaug maioneza si smantana "ramane la consistenta smantani"

mod 5: adaug doar putina apa "pare apa cu usturoi[:D]id="purple">

 

Sanatate si numai bine [flo]


Nicole mami lui Julianid="purple">

[foto]

id="right">id="size1">id="right">

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Platoid="size1">id="purple">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

[hia]Carmenbrid="blue"> mai poti sa-l faci si astfel:

Usturoi-ul il freci bine cu sare,adaugi cite putin din cind in cind ulei ...pina devine ca o crema

Dai pe razatoarea mica 2 castraveti mici (pe partea de razatoare unde dai de ex si coaja de lamie) ai adaugi peste crema obtinuta din usturoi la care adaugi smintina mai groasa si subtire (subtire din aceia care se poate face si frica),complectezi de piper si gata Sosul.[:D] Merge foarte bine linga cartofi,friptura,grill etc,spor la treaba.[papica][pup]

 

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute!

Fabyaid="limegreen">[hia][pup]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Acea pasta se face ft. simplu la blender. Usturoi+apa(o lingura, doua - in f-tie de cantitatea de usturoi). Poti adauga la sfarsit cata apa vrei, in f-tie de consistenta. Bagi 1 minutel la blender. Rezultatul: pasta alba.

La aceasta pasta, de baza, adaugi ce vrei: smantana, rosii, lapte, iaurt, piper, alte condimente, etc...

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu pisez usturoiul, il frec cu sare si putin ulei, dupa care adaug smantana. Dar de multe ori am pus in loc de smantana, iaurt si am observat ca iaurtul nu-i atenueaza taria usturoului, asa cum face smantana.

 

E delicios !!!!!!!!!!!!

 

Cred ca diseara o sa prestez ca mi-ati facut [pofta][pofta],cu niste peste prajit si mamaliga.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...