Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mujdei


Carmenbr

Recommended Posts

- si eu, ca si Chichi16, mai adaug in loc de smintina iaurt ... si e absolut OK, e mai dietetic (eu pun iaurt degresat si ulei de masline)

 

- se mai poate adauga si cimbru (dupa ce freci usturoiul zdrobit cu ulei, sare, putin piper daca vrei)

 

Off topic (dar totusi ON [:D]): eu, spre deosebire de Gabriela, stiu ca otetul mai "ia" din iutimea usturoiului, nu i-o creste

 

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul răspuns

inca o chestie legata de mujdei, pe care a zis-o Teo (Trandafir) la TV: apa cu care "subtiezi" mujdeiul sa fie fierbinte (fiarta) si a 2 a zi n-o sa mai mirosi a usturoi ;

eu asa fac, da' sincera sa fiu n-am pus pe nimeni sa ma miroasa a 2 a zi, sa vad daca metoda are efect ...

 

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu fac in 3 moduri, depinde cu ce il mancam:

-usturoi pisat frecat cu sare si completat cu ulei de masline (deobicei la pizza si la ansoa)

-usturoi pisat si frecat cu sare si apoi cu chefir (la cartofii prajiti, gratre, etc)

-usturoi pisat si frecat cu sare apoi adaug rosie cruda, maruntita, fara coaja (la gratare)

 

Eu scot tot timpul inima usturoiului cand il curat (cel care incolteste) si astfel nu raman nici cu miros si se si digera foarte bine.

 

Codrutaid="orange">id="Georgia"> &id="orange">id="Georgia">[zana] Petra Alexandra id="orange">id="orange">id="Georgia">

 

asa crestem noi id="red">id="size2">

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...

[pofta] Doamne, daca n-ar fi asa de tarziu sigur as baga un usturoi acum.....

Sa va dau reteta noastra pentru gratar: usturoiul pisat bine, bine, il frec cu ulei pana devine pasta, picur cativa stropi de lamaie (ii mai ia din tarie si ii da o aroma deosebita), apoi il amestec cu: o rosie, un ardei gras, un ardei iute (dar nu prea iute), toate coapte pe gratar si maruntite bine.

Iese o nebunie.... De fiecare data cand prestam acest fel de usturoi marim cantitatea dar se pare ca niciodata nu ne ajunge....e atat de bun....

 

POZE

FILMULETZ

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Fetelor eu sunt off-topic dar nu pot sa ma abtin:sunteti bestiale,invincibile in lupta cu gurmanzii;aveti imaginatie, simt artistic si "gustativ".

Intr-un subiect oarecum minor in care vroiam si eu sa ma bag, m-am simtit off;atata imaginatie,atata inspiratie probabil culeasa si adaugata dupa experienta si gust!

SUNTETI CELE MAI BUNE!

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...