Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ciorba radauteana!


bits

Recommended Posts

  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

bitsule uite ce-am gasit pe google [:D]

Ingrediente

- 4 pulpe de pui cu tot cu spate sau 6-7 pulpe fara spate sau 4 bucati piept de pui

- 4 morcovi

- 2 radacini patrunjel sau pastarnac

- 2 ardei capia sau grasi

- 5 galbenusuri de ou

- 400 grame smantana

- otet

- usturoi

- verdeata dupa gust

Mod de preparare

Se pun la fiert, in aproximativ 2,5 l apa, pulpele si legumele, cu o lingura de sare sau condimente de tip Knorr. Se lasa sa fiarba pana ce carnea devine foarte frageda (se desprinde de pe os). Se strecoara supa obtinuta. Carnea si legumele se taie in bucati mici (se arunca pielea si oasele) si se pun inapoi in supa, la fiert. Intre timp se bat impreuna, cu mixerul, smantana si galbenusurile de ou. Cand supa da in clocot, se toarna compozitia de smanatana si ou, amestecand continu. Se adauga otet si usturoi zdrobit dupa gust, piper si eventual verdeata maruntita. Se mai fierbe cateva minute.

 

 

spor la treaba

[pup]

 

 

monica

mami de alex(7 iunie 2001) [bonjovi] si ruxi(16 dec 2004) [zana]

http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu folosesc aceleasi ingrediente, doar ca modul de preparare difera un pic.

Deci, mai intai pun carnea la fiert, si o fierb pana cade de pe oase. O scot...si in zeama respectiva pun legumele. Cat timp fierb legumele, tai carnea in fasii subtirele. Dupa ce au fiert legumele, le pasez cu pasatorul de la mixer, dizolv "crema" respectiva cu zeama...

Strecor zeama, adaug carnea, adaug "crema" dizolvata si...lapte. Dau in clocot si adaug marar.

Cand servesc in farfurie, pun smantana si otet cu usturoi dupa gust.

E un pic diferita... arata ca un fel de ciorba de burta doar ca e cu carne de pui.

Oricum, e la fel de delicioasa ca si cea data de monica [;)]

 

 

Liliana& [comoara] Andra-Maria

 

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!id="Comic Sans MS">id="navy">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

da da seamana cu ciorba de burta dar nu o intrece[:D].oricum am sa incerc ambele retete sa vedem care e pe gustul meu.eu ce am mancat in Romania era cu siguranta reteta data de Monica dar merita sa o incerc si pe cealalta.

mi-a mai spus cineva ca adauga morcov dat prin razatoare si putin calit in ulei si cica ar iesi o minunatie,ramane de vazut!

 

Amon si Kenzo

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

da, cred ca morcovul dat pe razatoare si calit in ulei este mai gustos si lasa si mai multa culoare in ciorbitza...

de fapt eu asa fac la ciorba de burta [:D] si-l pun in sita sa treaca doar "zeama colorata"

 

 

monica

mami de alex(7 iunie 2001) [bonjovi] si ruxi(16 dec 2004) [zana]

http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...