Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Deserturile Nataliei si nu numai ale ei (17)


Balbina

Recommended Posts

Adi, am facut si eu crema de z ars cu lapte condensat si...e pacat sa-l strici pe asa ceva!! [bang]

Serios, nu merita...Foloseste-l la crema de napolitane!

 

Nu are nimic special, gustul parca e mai bun la cea normala...

Parerea mea!

 

Vad ca si Gratiela are aceeasi parere...[:D]

 

Adrianaid="red"> si [copil] Mihnea Stefanid="blue"> (11.11.03)

 

Creatii culinare

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 197
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Gratiela, esti o scumpa, multumesc pentru efortul depus. Sa stii ca eu deja vroiam sa anunt ca pun punct la capitolul 17, intrucit nu mai exista o metoda de a ajunge la retetele deserturilor, tema acestui subiect, in fond. Dar cu ajutorul tau, va exista si o continuare. [pup]

Pandispanul l-am facut si eu cu alte sucuri, iese f. bun de fiecare data, cu un alt gust. E o reteta excelenta, nici nu mai fac alt fel de pandispan de cind am aflat-o.

 

Alina, din cite stiu eu, cestile normale din portelan nu patesc nimic la cuptor. Eu personal n-am incercat, dar am intilnit retete de deserturi pregatite anume in asa fel de cesti. Mi-am adus aminte acum, o prietena de-a mea a copt un fel de pascute in cesti de portelan si a fost totul ok. Vorbesc de cuptorul normal, dar la microunde e asa cum zice Monica.

 

Monica, ba e chiar f. bine delimitat televizorul tau, ti-a iesit o prajitura f. apetisanta, mie una mi-ai facut pofta cu poza.

 

Adi, fetele au dreptate, nu merita sa irosesti bunatate de lapte condensat pentru a face crema de zahar ars. Dupa parerea mea, iese nici mai rea, nici mai buna, este identica la gust cu cea facuta in mod clasic. In fond, laptele condensat este lapte cu zahar, iar dizolvat cu apa si adaugate ouale, iese exact compozitia de la reteta clasica. Este o reteta perfecta pentru cazul cind acest lapte se gaseste pe toate rafturile, dar in cazul dat, te gindesti de o suta de ori inainte de a-l folosi. [:D] Napolitanele cu crema caramel rules! [cool]

 

Bumbacel, felicitari pentru sarcina! Sanatate multa si o nastere usoara! Eu in sarcina nu prea m-am abtinut [:I] am zis ca macar acum sa ma rasfat si eu. Bine, am avut grija totusi sa maninc in cantitati rezonabile, dar cind era vorba sa gust/prepar ceva dulce, n-am avut nici o retinere. [yum]

 

Va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase! [flo]

Vanda e o dulcica, fratiorul a acceptat-o cu incintare si multa tandrete. Mereu se mira ce mica e, "ce minute mici si dragalase are", o pupa cu mare dragoste [il] nici urma de gelozie, cel putin deocamdata.

 

------------------

Numai bine,

Natalia, Vlad si Vanda

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.id="red"> [:D]
id="right">Poze

Lucrusoare pentru bb2id="orange">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ce bucurie am avut sa vad mesajul tau, Natali!

Cu multa placere! Ar fi fost pacat sa pui punct topicului, e cel la care eu ma declar dependenta! [:)]

 

Intr-adevar, a iesit un pandispan de milioane, ca de fiecare data, nici eu nu mai fac alta reteta cand vreau blat de tort sau doar un pandispan rapid.

 

Pupam buburuzele tale dragalase! Sa fiti sanatosi![pup]

 

Gratiela, Maria [huta] si Stefan

[foto]

crede

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Natalia atenta ca intotdeauna, multumesc [flo]. Eu de cuptorul normal vorbeam, nu de microunde, eu sunt adepta gatitului clasic, microundele le folosesc mai mult pentru incalzit. Banui doar ca trebuie sa fie cat mai simple canile respective, o pun pe maica-mea sa caute canile mai vechi, aveam unele simple simple, iar ca forma (sunt mai mari ca diametru si nu extrem de inalte) sunt perfecte.

Sa stii ca mi-ar fi parut rau sa nu mai fie subiectul asta, am aflat multe retete noi si gustoase de aici, asa ca sper sa continuam.id="Comic Sans MS">

 


Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.id="red">id="Comic Sans MS">
id="left">id="size1">

prajituresc si bucatarescid="size1">

Mrs. Perfect for more than 1 yearid="Book Antiqua">id="red">
id="right">
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Fetelor, care e reteta blatului fantastic de care vorbiti?id="Comic Sans MS">

 


Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.id="red">id="Comic Sans MS">
id="left">id="size1">

prajituresc si bucatarescid="size1">

Mrs. Perfect for more than 1 yearid="Book Antiqua">id="red">
id="right">
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

ntz, ntz...rushine sa-mi fie [:D] nici eu nu l-am incercat inca...fetelor dar aici sunt atatea bunatati ca eu cred ca dau in diabet [:D] (Doamne fereste)

eu incerc sa fac toate retetele cu zahar brun macar sa fie mai sanatos..dar ies putin mai maronii si parca nitelush mai indesate(la pandispn ma refer)

 

monica

mami de alex(7 iunie 2001) [bonjovi] si ruxi(16 dec 2004) [zana]

http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Io acu ma duc sa-l fauresc [:D].Da' daca n-am forma de guguluf pot sa folosesc forma detasabila de tort? Ca si asa am primit un set cadou de ziua mea si n-am apucat sa le testez...[:I]

 

Miha[gravi] si Robertid="purple"> id="purple"> [hia]

 

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...id="size2">id="green">id="Comic Sans MS">
id="right">

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...