Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Langosi cu brinza


Anda Panda

Recommended Posts

salut majoritatea retetelor de langosi care deja le-am gasit pe net nu contin brinza. stie cineva vreo reteta care contine si brinza (umplutura)? as putea sa folosesc reteta simpla si sa le umplu cu brinza, dar zic sa ma edific mai bine intii. multumesc [url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/anda_ene/my_photos"]POZE[/url] [url="http://www.dropshots.com/panda"]FILMULETE[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Ce bine Andaid="red"> ca ai deschis acest subiect.

Si mie imi plac langosii cu branza dar nu am o reteta,la noi in Timisoara este un loc in Piata 700 unde fac cred ca cei mai buni langosi si cand trec pe acolo mananc cate 2 sau chiar 3 atata sunt de faini.

As face si eu dar nu cred ca imi vor iesi vreodata ca ai lor.

Haideti fetelor daca stiti retete va rog bagati ca asa o pofta am acum.......[pofta][pofta][pofta][pofta]

Poate daca vom primi raspunsuri maine bag si eu niste langosi.

 

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574

Povestea fetitei noastre

http://community.webshots.com/user/gonghy

Poze cu noi

Laura si bebe Maya 19.09.2006

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Va scriu eu o retzeta, inca nu am incercat-o dar e delicioasa.

LANGOS

1KG FAINA

0.5 L LAPTE

DROJDIE 20 GR

SARE, PUTIN ZAHAR( O LINGURITZA)

3-5 LINGURI SMINTANA

UN OU INTREG

Se framinta toatoin aiese un aluat moale. Se lasa o ora la frigider apoi se rupe din compozitie si se intinde cu mina.Totul se lucreaza pe o farfurie intinsa, cu ulei.

Se coc in ulei mult.

deasupra se rade brinza telemea sau cascaval. Se poate servi si cu smintina.

Pofta buna!

 

Mamica MARIEI(4.11.2004)si CRISTINEI(14.12.2006)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

reteta este aceeasi ca pentru cei normali, dar nu faceti langosii rotunzi ci puneti umplutura si pliati bine. se prajesc tot asa in ulei incins..si gata.

umplutura este din branza telemea frecata cu un ou si ceva branza dulce sau smantana daca e prea sarata. aveti grija sa nu fie prea lichida sa nu iasa la prajit.

 

Roxana

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Suna tare bine!

N-am prea inteles, in reteta Laviniei, ce inseamna "totul se lucreaza deasupra unei farfurii intinse cu ulei". Deci scot de la frigider aluatul si-l intind in mana sa fac "forma" de langos si-l arunc in cratita cu ulei? Sau ar trebui intai unsi cu ulei?

 

Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004

 

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu am facut ieri si au iesit tare buni. Si multi.Data viitoare o parte din aluat il voi pune intr-o punga unsa cu ulei si o voi lasa la frigider. Sta asa si 72 de ore. Si poti face si peste 2-3 zile.

Va pup pe toate! Daca aveti nelamuriri sa ma intrebati:)

 

Mamica MARIEI(4.11.2004)si CRISTINEI(14.12.2006)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...