Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

CUM SE "TAIE" MUSTUL DIN STRUGURI?


elyda

Recommended Posts

  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

mama mea nu pune nici o aspirina

Cand e potrivit de dulce, il fierbe nu ft mult, cateva clocote, si il pune dupa asta in borcane bine sterilizate

Sta ani de zile asa.

 

Lilia si Ameliaid="red">(26.09.2004)

id="left">id="right">id="right">

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. id="size1"> ( DH)id="black">

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

da, asa este se fierbe si se pune in sticle bine inchise(si sta asa mult si bine...la noi nu rezista decat de pe un an pe altul...dar nu pentru ca nu este bun ci pentru ca il bem) [:D]...insa sa aveti grija ca printre sticle mai sunt si "rateuri" eu am patit-o intr-un an, unul se facuse shampanie...cand am incercat sa deschid dopul si a sarit pe toti peretii din bucatarie de am muncit o zi intreaga sa o scot la lumina [bang]

 

monica

mami de alex(7 iunie 2001) [bonjovi] si ruxi(16 dec 2004) [zana]

http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

pai cica daca sticla sau borcanul nu e bine sterilizat inainte sau are vre-un pic de apa pe el se poate intampla si mai rau: sa sara capacul de te baga in sperieti.

 

Lilia si Ameliaid="red">(26.09.2004)

id="left">id="right">id="right">

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. id="size1"> ( DH)id="black">

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Si noi pastram mustul tot asa. Metoda originala:

- in ziua cand se storc strugurii, seara se da un prim clocot, se aduna spuma si se arunca.

- se repeta operatiunea a doua zi dimineata; se lasa la racit. Seara se mai da un clocot si apoi se pune in sticle sterilizate (spalate apoi puse in cuptor) si se inchide ermetic.

In ultima vreme am incercat si cu un singur clocot sau maxim 2 si a fost ok...

 

Alta metoda, in caz ca tolerati chimicalele: la mustul proaspat stors se adauga benzoat de sodiu (de la farmacie, tot acolo va spune exact proportia). Nu modifica gustul, vitaminele raman intacte, dar e cu e-uri.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Mama il face exact ca pe sucul de rosii. Adica il fierbe, il spumeaza si il pune in sticle curate si uscate. Apoi la racit intr-un "pat" special in care sa se raceasca incet pana a doua zi. Apoi in pivnita. Fara aspirina sau alt conservant.

 

Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004

 

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...