Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

retete simple pentru stundenti


deya

Recommended Posts

Uite ca a venit si momentul sa plec de acasa,la facultate in alt oras(timisoara).Un nou inceput,colegi nou,casuta noua.........o iau de la capat. Marea problema este cu gatitul....eu care acasa nu am gatit aproape deloc(chiar daca mama saraca a incercta sa ma atraga a bucatarie).ce ma fac acum?in afara de supa la plic?mai resusesc ceva?teoretic da....stiu multe,practic...[help] Va rog sa ma ajutati cu ceva retete simple,mici secrete.....ce sitit voi mai bine ca am vazut ca stiti m-am uitat la deserturi mi-au lasat gura apa. Va multumesc anticipat si va astept aici. deya
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Pai incearca sa experimentezi din retele pe care le-ai vazut pe-aici ... sa pui in practica ceea ce zici ca mai stii de-acasa teoretic si ai sa vezi ca nu e greu. Fiecare a inceput asa ... mai cu un ou ochi, mai cu un cartof prajit, cu o salata ... ai sa ajungi sa faci si ciorbe sau alte mancaruri sofisticate.

 

Sauuuuuu ... da o cautare cu google si ai sa gasesti forumuri culinare cu retete in imagini, unde se explica pas cu pas cum se face ... astfel iti va fi mai usor. Timp sa ai ... bafta la bucatareala si numai bine !!!!!!!!

 

Petronelaid="size3">id="Trebuchet MS">id="navy">

[fetita] bb Silviaid="Comic Sans MS">id="red">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

 

Nu trebuie sa iti faci griji - daca iti doresti sa gatesti in mod sigur vei reusi.Cheia reusitei in gastronomie e practica.Retete sunt la tot pasul (chiar aici,pe forumul nostru gasesti sute),urmeaza sa le citesti cu atentie si sa urmezi instructiunile.

Poti incepe cu supe creme , pireu de cartofi,tocanita de cartofi,mancare de fasole verde,de mazare,snitel,cascaval pane,clatite

Mult curaj!

 

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna.

Nu vreau sa te dejamagesc,dar vei gati pe reseu sau plita? Eu am stat 7 ani la camin,prietenul meu fiind din provincie,iar eu din Buc.Mi-a fost greu sa gatesc pe reseu,plecand de la aragaz,dar m-am descurcat si mi-au iesit chiar fff bune mancarurile.Ce e mai naspa e ca nu poti face praji,sarmale,fripturi.Ca nu ai cum.Dar restul merg super.

Iti tin pumnii si vei reusii.[cool][pup]

 

annes

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

O mancare care se face repede repede este pieptul de pui in tigaie de teflon, taiat f subtire cu un pic de apa si putin ulei, adaugi eventual si niste legume dar dureaza mai mult. Piure din fulgi instant, fasole din fulgi instant, spaghete cu sos si salate. Nu prea poti sa gatesti mare lucru pe reseu, dar cu putina imaginatie si cu pachetelul de acasa trece saptamana.

Sa ai un an bun si cu rezultate si mai bune.

 

Mamica lui Rares (15 oct 2006)

poze diverse

Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by deya

mancarea cred ca o sa fie cea mai mica problema cand incep adevartele problemedeya


id="quote">id="quote">Da, asa e, dar inveti sa le faci fata. cat mai ai timp, poti sa arunci un oki si aici, sunt multe retete rapide: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=14005Succes si sa pornesti cu dreptul!Gratiela, Maria [huta] si Stefan[foto]crede
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...