Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

retete arabesti/ramadan? ( 2)


Recommended Posts

Ortansa, multumesc [pup]

eu le dadusem forma la toate(cred ca vreo 20 de buc daca nu si mai bine au iesit din toata cantitatea data acolo) pentru a le pune in tigaie de fapt am si pus cateva vreo 4..si cand am vazut ca se distrug...nu le-am mai pus si pe celelalte...asa formate ca niste lamai [:D] cum erau le-am pus in tava la cuptor...la gust au iesit super bune(am respectat reteta de acolo) am citit apoi pe pungutza mea si pe spate era o reteta unde scria ca se pot face si din carne de vita sau pui(dar cred ca nu sunt la fel de gustoase) [:D]

aseara am facut shashouka si shaworma...deja e "lege" ca seara sa papam mancarica arabeasca [:D]

abia astept poza de la tine [:D]

fetelor pe unde sunteti?

 

monica

mami de alex(7 iunie 2001) [bonjovi] si ruxi(16 dec 2004) [zana]

http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 198
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Originally posted by monica-elizabet

pe o folie de aluminiu pun un peste, cateva rodele de rosii,cateva rondele de ardei iute, sare, piper,il ung cu ulei de masline, lamaie cateva picaturi si putin usturoi zdrobit...il infashor si-l pun pe gratar...il intorc pe ambele parti...iese f bun.


id="quote">id="quote">Asa am facut sardinele si au iesit delicioase!!!Eu am un grill dintr-ala pentru aragaz (luat din Romania). foarte bun!id="size1">
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by hannen

A,acum stiu in salata se taie patrunjel,un ardei dar si inca un fel de verdeata,seamana cu spanacul dar sigur nu e spanac.Din pacate nu-mi amintesc numele.


id="quote">id="quote">

 

E cumva garghir? Se mananca la greu in Egipt, dar in Ro nu stiu sa ii zic echivalentul.

 

Mami cu doi lei paralei

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by monica-elizabet

buna fetelor, ce faceti, pe unde sunteti, ce-ati mai facut bun de papa?(suna a interogatoriu) [:D]eu astazi am facut kibbeh, dar am gresit undeva...cele din tigaie(adica pe care le-am prajit in ulei s-au cam destramat si le-am azvarlit la gunoi) [:D] cele pe care le-am pus in tava la cuptor au iesit ok...ma intreb oare unde am gresit?poza o pun mai tarziu ca-mi merge netul prostva [pup] pe toateiata si kibbehmonica mami de alex(7 iunie 2001) [bonjovi] si ruxi(16 dec 2004) [zana]http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri


id="quote">id="quote">Chiar ca arata bestial. Ce mai, esti o [biz] perfecta!Eu recunosc ca nu am facut nicidata acasa deoarece imi aduce sotul de la firma "semipreparate" si doar le arunc in ulei [hot].La prajit eu fac asa: le pun un unei incins pana se rumenesc un pic pe o parte apoi las focul mai moale (dar nu mic de tot ca se farama) ca sa fiu sigura ca se fac si la mijloc, fiind din congelator... (Aici le spune kubeba)Mami cu doi lei paralei
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Am tot cautat aici cum se face pasta de susan. au trebuie sa o cumpar gata facuta? Scrisese cineva aici cum face cu boabele de susan . Le pune la cuptor, si dupa aceea le amesteca cu ulei parca. O mai postati va rog, eventual sa o puneti in listuta?!Multumesc.

 

PS; imi plac foarte mult retetele voastre. Acum sunt la dieta dar abia astept sa incerc retetele de aici. Shakshouka(cred ca asa se scrie) am facut-o si eu dar fara sa-mi dau seama ca e retea lianeza.[8D]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by dumitrulaura

Dar o reteta de fripura de miel/ berbecut/oaie aveti? Una ma deosebita.Chiar si o marinata. Am mancat o friptura de miel facuta de o tataroaica si a iesit foarte frageda , fara miros. Care e secretul?


id="quote">id="quote">Stau si aici si astept raspunsul...[:D].Carne de oaie/miel adevarate si fara pic de miros nu am mancat decat cand am comandat (la anumite evenimente) "la tava", preparate in stil saudit.Noi doar am ales mielul/oaia, apoi ei l-au pus condimentat pe o tava imensa, cu un capac lipit cu un fel de aluat si, acoperit in jar, l-au lasat pana e gata. Se aduce acasa inconjurat cu orez innebunitor cu alune, nuci, corcom, etc. Bestial!Mami cu doi lei paralei
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

eu stiam de la mama(bine mama gatea miel doar de Paste) [:D] ca trebuie scoasa pielea de la carnitza de miel ca sa nu mai aibe miros...dar totusi eu cred ca-i altceva...fiindca eu cand cumpar carne de miel nu miroase din start a "oaie" [:D]

si-acum fie vorba intre noi eu ador mirosul asta...asa ca nu vreau sa-l scot [:D]

 

monica

mami de alex(7 iunie 2001) [bonjovi] si ruxi(16 dec 2004) [zana]

http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...