Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Carnea de vita - de ce e altfel in SUA?


Adilushu1

Recommended Posts

  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul răspuns

incercat pe propria oala ..la friptura de vita trebuie sos neaparat....fara sos se usuca si devine nemasticabila.

 

si poti pune cati-va stopi de zeama de lamaie!

 

inainte sa gatesc vita am vazut cum cineva gatea un muschi mare in tigaie pe aragaz, cu capac, si a iestit f moale si masticabila..

 

------------------------

Someone's pleasure is another's pain!

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

eu fac pt copii fiarta si mereu stau cate 2 ore sa se inmoaie bine, dar ultima data am gasit de vitel (scria pe ea) si s-a fiert ceva mai repede

 

http://www.dropshots.com/mihai3

http://picasaweb.google.com/mihaicaraghiaur/TripletiiMei

http://www.dropshots.com/oanna3

http://community.webshots.com/user/oanna3

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92869 - povestea noastra

 

Oanna, mami de tripleti Rares, Andrei si Ingrid ( 20.06.2006)

http://b1.lilypie.com/3yvUp3.png

 

iubesc si sunt iubita

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Aceeasi intrebare mi-o pun si eu de cand am venit in Suedia(o luna). Dar nu numai referitor la carnea de vita ci si la carnea de porc, la gratare. In Ro puteam sa bat ceafa de porc si gratarele erau tot tari. Aici am cautat disperata un batator de carne, ca n-am adus din Ro asa ceva si n-am gasit in nici un magazin si ma tot intrebam cum fac astia gratarele. Am luat ceafa de porc feliata, felii destul de groase, eu in Ro o taiam mai subtire si am incercat acasa pe aragaz...a iesit nemaipomenit de frageda, asa fara sa o bat. Apoi am facut gratar si afara, pe gratar la jar si tot foarte frageda iese.

Iar carnea de vita...nu mai vorbesc. Am facut chiar ieri o tocanita care in Ro o fierbeam 2 ore, 2 ore jumate si tot mestecam mult carnea, era tare. Aici am fiert nici o ora carnea si e mult mai moale...

 

Chiar nu inteleg nici eu fenomenul...[alcool]

 

Mihaela si fetele meleid="red">

id="right">id="size1">
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

poate le fragezesc inainte de taiere [neand][sm] [:D]

lasand gluma la o parte cred ca este vorba de alimentatie...

exact asa cum este puiul de tzara f atzos(dar este hranit cu boabe de porumb, grau, iarba verde, uruiala....deci cat mai natural, alearga pe campii...face muschi=atze [:D] in comparatie cu puiul cumparat de la magazin care este hranit cu tot felul de tampenii, este tinut inchis, le tine lumina non-stop deshisa sa doarma cat mai putin sa pape cat mai mult si sa se ingrashe repede, repejor...asta-i moale...da nu-i asa gustos...

 

 

monica

mami de alex(7 iunie 2001) [bonjovi] si ruxi(16 dec 2004) [zana]

http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by Clover

Le adapa cu apa cu balsam [:D]"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua."id="size3"> - Arthur Conan Doyleid="green">

id="Georgia">
id="quote">id="quote">[:-)))]si balsamul are prezervative,E-uri...deci carnea de la americani nu este buna.[:-)))]de ce este moale??eu am vazut ca la carmangerie au un apartat( o presa cu multe ace )si,pulpa o baga sub aceasta presa si o impunge pe toate partile[:)].aceste ace au rolul de a rupe fibra musculara care,datorita colagenului existent in structura lui face ca(,) carnea sa se stringa si sa se intareasca la fierbere.iar modul in care au fost facute sectiunile prin muschi au o mare importanta.monica mami de printhttp://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...