Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce sa fac cu siropul de artar?


dicirstea

Recommended Posts

In afara de clatite, bineinteles! Am un var dragut in Canada, plecat de foarte multi ani, si care a insistat cand a venit prima data in tara ca vrea sa imi aduca ceva. Acum 12 ani nu prea se gaseau multe produse mai deosebite , asa ca i-am spus sa ia sirop de artar, de care nu gustasem niciodata, si multa guma cu scortisoara (stimorol tocmai se retrasese de pe piata). E, si de atunci nu ma mai slabeste cu acest sirop!!! Daca la inceput imi aducea sticlute de capacitaet mica, acum a avansat la cele de 750 ml sau chiar 1 l. Mie imi plac clatitele, dar mi-au cam iesit pe ochi [xx(] . La ce as mai putea folosi acest sirop? [zz] [baietel] mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) [URL="http://community.webshots.com/user/dicrstea?vhost=community&vhost=community"]MINUNEA MEA[/url] [url="http://www.helpsonia.com/povestea-soniei"]Ajutati-o pe Sonia! [/url] [url="http://www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php"]Ajutati-l si pe Darius! [/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Originally posted by dicirstea

Anamaria, am vazut eu bine??!! Pui si somon? Ai incercat vreodata? Nu imi pot imagina pui dulce..[zz] [baietel] mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) MINUNEA MEAAjutati-o pe Sonia! Ajutati-l si pe Darius!


id="quote">id="quote">E bun...un gust aparte. Poti regla dupa gust cantitatea de dulce.Anamaria
"After all is said & done, more is said than done." id="red">
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

STREUSEL PECAN PIE SQUARES

 

CRUST:

3 cups flour

1 1/2 cups margarine

3/4 cup brown sugar

 

FILLING:

1 1/2 cups corn or maple syrup

1 cup milk

3/4 cup brown sugar

1/3 cup margarine

4 eggs, beaten

1 tsp. vanilla

1 1/2 cups pecans

 

Heat oven to 400 degrees F.

 

Lightly spoon flour into measuring cup, level off. In large bowl, combine all crust ingredients at low speed until crumbly. Reserve 2 cups crumb mixture for filling and topping. Press remaining crumb mixture in bottom and 3/4 inch up sides of ungreased 15x10x1 inch baking pan.

 

Bake at 400 degrees F. for 10 minutes.

 

In large bowl, combine 1/4 cup reserved crumb mixture and all filling ingredients except pecans. Stir in pecans. Pour over prebaked crust.

 

Bake an additional 10 minutes. Reduce oven temperature to 350 degrees F. Sprinkle remaining 1 3/4 cups reserved crumb mixture over filling.

 

Bake at 350 degrees F. for 20-25 minutes until filling is set and crumb topping is golden brown. Serve with whipped cream or ice cream, if desired.

 

Makes 15 servings

 

 

Monica-Matz [gravi]25+ cu [fetita] Andreea Bianca

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...