Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Hai sa improvizam impreuna!


b.nica

Recommended Posts

Astazi mi-a venit ideea sa fac o ciorba de burta fara burta[:D]. Am luat niste pleurotus si m-am gandit sa le gatesc asa:am pus zarzavaturile in chopper si pe urma le-am aruncat in oala la fiert; am taiat ciupercile fideluta si le-am pus si pe ele. cand mi s-au parut fierte,am dres cu sare,otet si usturoi. dupa ce am luat-o de pe foc am dres-o cu ou si smantana. Nu a iesit rau, voi ce parere aveti? M-am gandit ca daca va loveste si pe voi vre-o inspiratie ca asta a mea sa o scrieti pe forum si fetele pricepute de aici sa ne critice sau sa vina cu adaugiri ca poate cine stie ne ies retete marca DC.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Initial creeata de b.nica

Astazi mi-a venit ideea sa fac o ciorba de burta fara burta[:D].Am luat niste pleurotus si m-am gandit sa le gatesc asa:am pus zarzavaturile in chopper si pe urma le-am aruncat in oala la fiert;am taiat ciupercile fideluta si le-am pus si pe ele.cand mi s-au parut fierte,am dres cu sare,otet si usturoi.dupa ce am luat-o de pe foc am dres-o cu ou si smantana.Nu a iesit rau, voi ce parere aveti?M-am gandit ca daca va loveste si pe voi vre-o inspiratie ca asta a mea sa o scrieti pe forum si fetele pricepute de aici sa ne critice sau sa vina cu adaugiri ca poate cine stie ne ies retete marca DC.


id="quote">id="quote">Ideea nu e rea deloc si merita incercata. Eu nu sunt amatoare de ciorba de burta, de fapt niciodata nu m-a tentat atat de mult incat sa o gust macar, dar asa cu pleurotus as incerca-o.Criss si Alex
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Cand faceam dovlecei umpluti mi s-a intamplat sa raman cu umplutura. Cred ca s-a intamplat si altora ...

 

Aveam niste vinete in casa. Asa ca le-am luat, taiat in doua, scos semintele de la mijloc, oparit un pic ca sa scot amareala si apoi le-am umplut cu umplutura ramasa. Le-am pus la cuptor si apoi servit cu mujdei deasupra.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

danyalo ce-mi facusi![:(!]

jur ca nu am citit ce a scris sovietica,mai ales ca ea a calit morcovul(mai bun asa),dar, la dafin m-am gandit si eu.

dar tot raman la ideea ca impreuna putem sa cooperam cu succes.

gudinde,de cate ori nu am ramas si eu cu umplutura de la dovlecei de o puneam la gramada,ce sa fac;excelenta idee!

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by negaracristina

Sau mai poti incerca sa faci ciorba de burta fara burta si cu piept de pui [pofta]. Si-ti iese renumita ciorba radauteana.Cristina & Elise-Stefania


id="quote">id="quote">Da, am uiatt ca asa se numea. Noi am mincat acum 4 ani, pe cind eram in voiaj de nunta, la Vatra Dornei!Si am cresut ca e ciorba de burta, abia dupa ce ma mincat am aflat secretul!:))Mamica MARIEI(4.11.2004)si CRISTINEI(14.12.2006)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...