Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

retete arabesti/ramadan (4)


Recommended Posts

Desi noi nu celebram Craciunul, totusi apreciem urarile la valoarea lor sentimentala[il] si va multumim, va intorc si eu urarile de Sarbatori Natale fericite, un An Nou bun si plin de bucurie, sanatate si tot ce va doriti sa devina realitate[cheers].

Eu am facut tort Diplomat, cred ca stiti reteta, daca nu, ziceti sa o scriu, astept sa il rastorn sa vaz ce-a iesit. Fi-miu cel mare tropaia pe linga el, insa a asteptat cuminte sa-l taiem de ziua mamei[mamica]. Va zic ce marfa fu miine, ca azi il devoram[papica]. Si ca mincare avem im program pizza, am zis ca azi n-am chef sa misc un dejt', deci traiasca fast-food-urile[papica], am descoperit unul halal si azi vrem sa-l incercam. Voi ce-ati gatitara bun?[pofta]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 197
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Foarte frumos scriei cuscra!Eu in fuga calului [:I] am ametit citeva cuvinte [:I][:I]

Abia astept sa dai raportul la tort!

Eu nu stiu ce fac azi,si cind am zile de astea jupinul ma salveaza cu cite ceva,de obicei pizza.Si noi am descoperit un loc unde ne fac o pizza exact dupa cerinte(tipa a cautat si sosul chili pe care-l folosesc si a aflat ca are porc[ups] asa ca ne face totul safe)

Azi nu ma simt prea grozav,cred ca o intind spre dormitor sa ma intind olecutza.

Ne mai uram mai incolo spre Anul Nou!!![:D]

 

Hannen [9cer]mamica de trei printzeseid="red"> Amira[zana]id="pink"> Israa[majoreta]id="orange"> Inas[iepu]id="teal">

 

Pozici

Noutati

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna fetelor,

multumim de urari [pup]

eu de anul nou(adica dupa anul nou ca in noaptea dintre ani mergem la petrecere la rest) am sa fac un tortulet cu crema de branza,lapte condensat si fructe si...si...Um Ali [:D]

dodo, sa ne pui poze cu diplomatul si cand ai tu timp da-ne o trimitere la reteta [:D]

hannen, si noi aveam acasa o firma de la care aveam incredere mare si comandam pizza acasa...ce bine era [:D] aici trebuie sa o fac eu...

va [pup]

 

monica

mami de alex [bonjovi] si ruxi [zana]

Prajituri si papa bun

Papa de Post

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Mey, fetelor, durere! Diplomatu' n-apuca sa fie tras in poza ca navalira mosafiri si pina sa-mi aduc aminte de poze, era deja disecat[:D], ramine sa va pui miine reteta si poza ramine pe data viitoare..Insa fu bestial[pofta], ori unde eu il fac numai de ziua mea, adik o data/an e asa de yum..Si pizza fu de nu se poate, e mai scumpa decit la shopul de unde luam inainte insa e mult mai gustoasa, din 3 pizze n-a ramas decit o felie, si furam 4 adulti si 3 copii, deci am infulecat cum se cuvine[grasa]. Miine e iar cald, nu stiu ce sa gatesc, poate fac Makhlouta, sa ne mai degresam[:D]..pina la Anul Nou, cind mai vine o tura[:D]. Voi ce planuiti?
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

bravo dodo...nici nu putea sa fie altfel...eram sigura ca-i bestial de bun [:D]

eu 2 zile nu mai fac nimik...papam sarmalute, fripturici, piftii, salatele si alte nebunele [:D]

si zilele care mai raman pana la anul nou..degresare(vorba ta) [:D]

 

monica

mami de alex [bonjovi] si ruxi [zana]

Prajituri si papa bun

Papa de Post

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Scriu pe fuga reteta de tort Diplomat, adaptata de mine functie de necesitati[:D].

Compozitie:

-5 oua

-250 ml lapte

-250g zahar

-30g gelatina

-300g frisca batuta

-1plic vanilie

-piscoturi

-coaja de lamiie/portocala cine vrea(eu nu pun)

intr-un vas se pune la foc zaharul cu laptele si ouale, amestecind usor pina se infierbinta.Se adauga gelatina inmuiata in prealabil in apa rece si se mai lasa pe foc pina se dizolva complet. Se da de-o parte si cind se racoreste un pic, se adauga vanilia si frisca, amestecid lejer. Intr-o cratita se pune folie de plastic sa inveleasca fundul si peretii pe dinauntru, se aseaza pe laterala piscoturile si pe fundul cratitei fructe proaspete/confiate, se pune o cantitate de compozitie, apoi alte piscoturi, fructe si tot asa. Se da la rece sa se lege bine(eu il pun de pe o zi pe alta la frigi), apoi se rastoarna pe platou si se decoreaza ca frisca, alte fructe, etc.Daca piscoturile sint babane, trebuiesc stropite un pic cu sirop, daca sint mai subtirele, nu e nevoie, isi iau umiditatea de la compozitie. Pofta maxima!

Miine sau duminica vreau sa incerc tort Dobos, inshallah, e prima oara cind il fac!

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Fetelor sper ca nu va inoportunez![:D]

Recent am primit niste condimente din Tunisia.dupa ce am buchisit pe goooo sa caut ce inseamna am inceput sa improvizez in carnati si alte mancaruri[:0];

eu stiu de la o prietena ca in familiile arabe amestecurile de condimente sunt tabu si se transmit din generatie in generatie;eu nu vreau sa va dezvaluiti secretele dar niste sfaturi despre cum pot fi combinate aceste minuni aromate nu ar strica.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

pe cutie in dreptul pliculetelor am gasit astea:carvi(chimen),cumin(asta chiar ca nu m-am lamurit ce este),curcuma(?),ma rog, restul le-am ghicit:coriandru,scortisoara,fenicul(anason ?),piper rosu,negru si inca unul care-mi scapa acum si nu il am langa mine:hannessa(?).
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...