Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Meniul de ziua lui Stefan


Hildegard

Recommended Posts

id="red">Piept de pui in bacon

 

Avem nevoie de piept de pui pe care il taiem "bastonase" si feliute de bacon.

Fiecare "bastonas" de piept de pui il infasuram intr-o feliuta de bacon.

Facem cate dorim

Se unge o tava cu putin ulei(eu am pus hartie de copt), se pun bucatile de pui si se dau la cuptor pana se rumeneste putin baconul

 

etapeid="size2">id="red">

 

 

 

BLOGUL MEU

Veronica
id="red"> si

Stefan Peterid="blue">[bonjovi]- 07.11.2005(2 ani)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 61
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Frigarui reci

-avem nevoie de bete de lemn

 

infingem pe bat asa:un strugure rosu, sunca, maslina, mozarella,rosie mica,strugure galben,sunca...sau cum vreti voi[:D]

 

Facem cate bete dorim si le infingem fara mila[:D] intr-un ananasa(e aspectuos) sau grapefruit sau varza alab sau rosie[:D]

 

Gata....ii uimim pe toti. "Vai ce frumos e!"

 

POZAid="red">id="size3">

 

BLOGUL MEU

Veronica
id="red"> si

Stefan Peterid="blue">[bonjovi]- 07.11.2005(2 ani)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Veronica, am facut pieptul de pui cu bacon! A iesit minunat si e super usor si rapid de facut. Merci pt idee!

 

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004

[foto][iepu]Almaid="teal">,poze noiid="teal">,si mai noiid="teal">,cele mai noiid="teal">,nou-nouteid="teal">,

[foto]poze yahooid="teal">

 

 

Povestea Almeiid="red">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

ACADELE CU PARMEZAN(CASCAVAL)

 

Avem nevoie:

-bete de lemn sau stiksuri(asa se papa cu totul)

-cascaval ras

 

-punem cate 3 bete sau stiksuri(eu am pus stiksuri) in tava sau cate doriti, depinde de tava apoi apucam cu 3 degete si punem cascavalul, dar parte de sus a batului sa fie acoperita de cascaval. Bagam la cuptorul incins 7 min, depinde de cuptor.....la foc mediu, va uitati pe usa aragazului.

-coaceti cate doriti apoi le puneti intr-n pahar, sau ce aveti...

-aceasta reteta a fost prezenata de Richardo al tv.

 

poze aici id="red">

 

 

 

 

 

 

 

 

BLOGUL MEU

Veronica
id="red"> si

Stefan Peterid="blue">[bonjovi]- 07.11.2005(2 ani)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...