Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Meniul de ziua lui Stefan


Hildegard

Recommended Posts

Vero,nu am avut deloc probleme cu mirosul in casa pt ca am dat hota la maxim si am folosit feliute subtiri de tot de bacon. Am facut dintr-un kg de piept de pui si am papat cu garnitura de conopida gratinata, iar restul i-am papat azi cu cartofi frantuzesti la cuptor si cu gogosari in otet.

 

Si ideea cu frigaruile reci pe ananas e super.Cred ca ar arata minunat si frigarui exclusiv din fructe, pe care sa le pui in ciocolata topita la un desert festiv, cu o mini fantana de ciocolata sau fondue de ciocolata pe masa. Eu am mai facut figarui reci doar pe portocala acoperita cu staniol , cu betigase relativ scurte pe care am infipt bilutze de mozarella sau cubulete de feta, masline, rosii din alea mititele (cherry tomatoes).

 

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004

[foto][iepu]Almaid="teal">,poze noiid="teal">,si mai noiid="teal">,cele mai noiid="teal">,nou-nouteid="teal">,

[foto]poze yahooid="teal">

 

 

Povestea Almeiid="red">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 61
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Criss, pe prima pagina am pus reteta de ecler:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=111020&whichpage=1

 

-umflarea eclerului depinde de multe:

-cuptorul trebuie sa fie bine icalzit inainte

-focul trebuie sa fie iute la inceput apoi se da mai incet sa nu se arda eclerele

-compozitia aluatului:se pun oua pe rand...poate nu trebuie sa punem toate ouale depinde de marimea lor. Compozitia nu are voie sa curga,ci sa fie mai teapana.

 

 

 

BLOGUL MEU

Veronica
id="red"> si

Stefan Peterid="blue">[bonjovi]- 07.11.2005(2 ani)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by Hildegard

Criss, pe prima pagina am pus reteta de ecler:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=111020&whichpage=1-umflarea eclerului depinde de multe:-cuptorul trebuie sa fie bine icalzit inainte-focul trebuie sa fie iute la inceput apoi se da mai incet sa nu se arda eclerele-compozitia aluatului:se pun oua pe rand...poate nu trebuie sa punem toate ouale depinde de marimea lor. Compozitia nu are voie sa curga,ci sa fie mai teapana.

BLOGUL MEU
Veronica
id="red"> si Stefan Peterid="blue">[bonjovi]- 07.11.2005(2 ani)

id="quote">id="quote">Merci Veronica, prompta ca intotdeauna[pup].De fapt, eu am o reteta de eclere, se fac cu margarina, prima data cand le-am facut mi-au iesit ca pentru expozitie[bis], apoi a doua si a treia oara nu mi-au mai iesit si nici nu le-am mai incercat, desi imi plac tare mult.Parca as incerca din nou acum, dar o alta reteta, nu pe a mea.Criss si Alex
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc pt reteta!azi am vizualizat impreuna cu licuriciul meu toate torturile tale dementziale si muream de pofta asa ca mi-am pus in gand sa ma apuc si eu sa invat.eu nu stiu decat un singur fel de tort ,de mere cu mere intregi si miez de nuca in mijloc e f bun.ai mei sun innebuniti dupa el.eu il umplu si cu ciocolata si il ornez cu multe feluri de fructe.dar as vrea sa invat sa mai fac si alte 'minunatii' ca sa ii surprind de craciun.as vrea saincerc si eu florile acelea din zahat.cum procedezi cu foaia ?de cati cm trebuie sa fie? si cu ce o tai?.explica-mi te rog sa ma dumiresc si eu...

figurinele de alba ca zapada sunt comestibile sau de plastic? de unde le-ai procurat?

in orice caz vreau sa te felicit!esti o gospodina extraordinara.cum reusesti sa faci atatea bunantati si sa te mai ocupi si de cel mic?

mateiul meu are 3 ani.

aa.'la multi ani pt stefan!sati traiasca.

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Matiz, uite am timp s afac si pe langa sa stau cu stefan si alte lucruri. El sta cu mine saus e joaca. Sunt rapida din fire...

La florile din pasta de lapte praf, nu din zahar fac compozitia cum am explicat: framant, intind cu sucitoarea subtire dar nu prea subtire, si decupez cercuri pe care apoi fiecare in parte le lucrez.Eu am niste scule cu care intind si modelez petala la margini.

Incerc sa pun la mine pe topic la torturi si prajituri niste poze. Acolo este locul dulciurilor.

uite o sa continuam aici discutia noastra despre flor, torturi, prajituri, ce vrei tu[pup]

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=99263&whichpage=16

 

 

BLOGUL MEU

Veronica
id="red"> si

Stefan Peterid="blue">[bonjovi]- 07.11.2005(2 ani)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Rulada de carne tocataid="red">id="size2">

 

Ingrediente:

-este o compozitie de chiftele

-2 cartofi cruzi razuiti

- paine

-carne macinata de vita sau amestec

-sare,piper

Umplutura:

-ardei gras rosu si galben

-feta chesse

- 3 oua fierte, razalite.

-patrunjel tocat fin

-ceapa tocata fin

Cum procedam:

-Intindeti compozitia de chiftele pe folie de aluminiu si faceti un dreptunghi,puneti gogosari taiati bucatele mici,feta chesse taiata tot cubulete,ouale razalite,si cu ajutorul foliei rulati rulada.

-in tava am pus 1 cana de apa

-am copt 2 rulade odata cealalta rulada fiind umpluta cu ciuperci si cabanos

-se introduce la cutor la 180 grade pentru 1 ora si 10 minute,pina devine rumenita pe deasupra.

-se poate folosi ca aperitiv rece sau cald

 

POZE AICI id="red">id="size1">

 

BLOGUL MEU

Veronica
id="red"> si

Stefan Peterid="blue">[bonjovi]- 07.11.2005(2 ani)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...