Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Meniul de ziua lui Stefan


Hildegard

Recommended Posts

CHEC CU MASLINEid="red">

 

Ingredientele :

4 oua

100 gr faina

150 gr masline ( eu pun amestecate verzi si negre),

250 gr sunca de praga taiata marunt,

150 gr branza rasa

3 linguri de ulei masline

1 lingurita praf de copt.

Cum procedam:

Se amesteca ingredientele, pe rand, in ordinea data. Se insista bine la inceput, amestecul ou-faina.Se da cca 45 min la 200C (temp pt cake-uri in general, nu foarte iute, dar nici domol).

 

POZE AICI id="red">

 

BLOGUL MEU

Veronica
id="red"> si

Stefan Peterid="blue">[bonjovi]- 07.11.2005(2 ani)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 61
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Inca 2 intrebari:la tocanita poloneza:1. scurgi legumele, respectiv cartofii si morcovii de apa in care au fiert si ii torni peste cratita cu carnatii si sosulsi mai adaugi putina apa? sau pui carnatii cu sosul in cartita cu legume fierte peste apa in care au fiert.si 2 daca pui prazul la urma nu ramane crud(si tare in acelasi timp)?mutumesc si scuze ca te stresez vu atatea intrebari.or sa mai urmeze cu siguranta si altele!!alea or sa fie la torturi da mai incolo...[alcool][biz][pup]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Matiz, la rulada n-am precizat cum trebuie...asa e cand te grabesti. Scuze! Se scoate rulada din cuptor si se mai tine 15 minute la rumenit fara folie.Am corecta si in blog.

La tocanita poloneaza....dupa ce se pune branza si prazul se mai lasa 5 minute, atat. Noi am papat si a fost ok!

La foietajul picant eu am incercat sa pun inainte parmezan si mi s-a ars...cascavalul s-a topit si s-a comportat cel mai bine. Important e ca atunci cand scoti tava din cuptor sa le lasi acolo pana se racesc si apoi le dezplipesti de hartia de copt.

Tu poti incerca sa vezui cum o sa fie.

Nu ma stresezi, nu ma deranjeaza, poti sa-mi pui ce inttrebari doresti si-ti raspund. Daca gresesc recunosc asta si-mi cer scuze!

Chiar imi place sa mi se puna intrebari.

 

 

BLOGUL MEU

Veronica
id="red"> si

Stefan Peterid="blue">[bonjovi]- 07.11.2005(2 ani)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

merçi pt raspunsurile promte.Nu mi-ai zis daca trebuie unsa folia cu ulei la rulada ca imi imaginez ca se lipeste carnea de folie si nu prea ai cum sa o rulezi...nu?si cum faci? impingi foaia de carne cu folia de aluminiu?o 'dai de-a rostogolu'?[:D]te pup[pup]

 

Iza&Matei 21-09-2004

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...