Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

FOLOSITI ULEI DE PALMIER LA PRAJIT ?


elyda

Recommended Posts

Uleiul de palmier si de cocos sint cele mai sanatoase uleiuri pentru gatit la temperaturi inalte. Iar la salate ulei de masline presat la rece si nerafinat (extra virgin) si uleiul de seminte de in. Si uleiul de floarea soarelui e OK daca e presat la rece si nerafinat.

 

Eu iau ulei de cocos zilnic (cu lingura) si nu am probleme cu greutatea. Din contra, uleiul de cocos ajuta la mentinerea unei greutati sanatoase.

 

Mai multe informatii aici (in engleza):

 

http://www.coconutoil.com/

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Originally posted by noni930

Uleiul de palmier si de cocos sint cele mai sanatoase uleiuri pentru gatit la temperaturi inalte. Iar la salate ulei de masline presat la rece si nerafinat (extra virgin) si uleiul de seminte de in. Si uleiul de floarea soarelui e OK daca e presat la rece si nerafinat.Eu iau ulei de cocos zilnic (cu lingura) si nu am probleme cu greutatea. Din contra, uleiul de cocos ajuta la mentinerea unei greutati sanatoase.id="red">Mai multe informatii aici (in engleza):http://www.coconutoil.com/


id="quote">id="quote">Poti sa ai colesterolul marit si fara sa ai probleme cu greutatea. Deci poti fi slab si sa ai colesterol mult pe interiorul vaselor de singe.....eu de ex am greutate normala (59kg, 171cm). Doar din analizele singelui poti sa iti dai seama daca ai probleme sau nu.POZE
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by socrate

Buna fetelor,Eu am cumparat ulei de palmier si l-am si folosit. Toate bune dar la partea intarita nu m-am lamurit cum il scot din bidon. Daca aveti vreun sfat...


id="quote">id="quote">eu l-am folosit la prajit si am fost foarte multumita.cand l-am cumparat era ...ulei ,dar cand sa-l folosesc...era tare.am turtit sticla aia de au gasit-o...alte alea pana am reusit sa scot uleiul din ea.chiar m-am mirat ca nu au gasit si ei alt tip de ambalaj tinanad cont ca nu este lichid![bang]dana
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu am bagat bidonul intr-o oala cu apa fierbinte,l-am tinut pana s-a facut lichid uleiul,apoi l-am pus in caserole de plastic.

 

La ce bun sa contrazici o femeie? E mult mai rentabil s-o lasi sa-si schimbe singura parerea. - Jean Anouilh id="blue">id="Times New Roman">id="size2">id="size2">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by monica-elizabet

este f bun pentru prajit, normal ca pe salate nu prea merge...acolo noi folosim ulei de masline extravirginiar pentru prajit mai folosim canola si pe cel de porumb(de fapt le cam alternez) si le arunc f repedemonica mami de alex [bonjovi] si ruxi [zana]Prajituri si papa bunPapa de Post


id="quote">id="quote">Monica,m-am uitat la pozele tale................[batcap] M-ai fascinat.Doamne cate mancaruri,ce prezentare (castroanele de paine m-au terminat).......ar trebui sa intrii in cartea recordurilor.Am ramas gu gura deschisa...........si de pofta si de uimire.FELICITARI!!!!!!!!!!!!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...