Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Torturi si prajituri (3)


Hildegard

Recommended Posts

  • Răspunsuri 200
  • Creat
  • Ultimul răspuns

merci mult veronica.criss,da intradevar se pot face si cu lapte si bateielul meu e innebunit dupa ele si nu numai..sotul meu le-a papat cu mare pofta.

 

veronica spune-mi te rog,cum reusesti sa ornezi as frumos cu poshul?mie imi trmura mana si nu imi ies egale si la linie rnadurile...

 

Iza&Matei 21-09-2004

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Veronica,poshul cred ca este aceeasi treaba careia tu ii zici cornet .si eu am dedus.este acea punga din panza cauciucata sau cauciuc cu diferite 'duiuri'(iar te bag in ceata)adica forme de metal sau de plastic cu diverse taieturi la capat.asa se numeste in termeni tehnici.de la mama stiu.e posibil sa se numeasca in mai multe feluri.eu asa stiu ca se cheama.

 

Acu te intreb eu pe tine tot ca muritor de rand ce inseamna 'cui' ca ziceai ca trandafirii din suihaida sunt facuti cu cuiul si mi-am stors creierii ce poa'sa insemne si cum i-ai facut...

 

problema la mine e ca nu prea am practica cu instrumentul asta si nu imi ies ca la tine ornamentele.

 

abia astpet sa ma apuc de facut minuntatiile alea de toruri da intai ma apuc de flori..ca sa am cu ce sa le ornez...[pk][papica]

[pup]

 

Iza&Matei 21-09-2004

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Am o intrebare legata de glazura de tortul negresa.o faci pur si simplu din ciocolata topita in care pui ce?lapte?nu stiu ce e aia frisca lichida...scuza-mi nepriceperea[hopsieu] dar eu sun ucenica in domeniul 'cofetarie patiserie...'acu 'lucrez' la acumulare de informatii pretioase pt'evolutia' mea in sistem...[flo]

 

si inca ceva ai zis la un moment dat ceva de o ciocolata care o iei de la lidl.cum se chiama ca s-o caut si eu.[pup]

 

Iza&Matei 21-09-2004

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Criss, torturile astea, am si specificat la inceput, ca le-am facut demult..si florile la fel, dar n-aveam retetele puse in blog si fetele le-au cerut.O sa pun si retetele acolo.

Matiz, eu am acele pungi si lucrez numai cu asa ceva,le am de la Wilton si am si duiuri(varfuri speciale, vreo 50 bucati).

Poti sa te uiti pe siteul asta si sa vezi multeeee.

de aici se pot cumpara la noi(daca siteul iti apare in limba maghiara selectezi de sus limba romana):

http://www.bbsuperimport.com/index.php?page=products&id=4030

Coloranti de astia folosesc:

http://www.bbsuperimport.com/index.php?page=search&find=product_type%3D235%2Bkey_category%3D412

Duiuri:

http://www.bbsuperimport.com/index.php?page=search&find=product_type%3D235%2Bkey_category%3D408

Cuiul este un suport pentru facut trandafiri din buttercream(crema de unt).

Uite aici o demonstratie de cum se fac trandafirii astia:

Eu am ustensile numai de la wilton.

Acuma de pe wilton.com am gasit sa vezi cum arata nail flower din inox(cuiul):

http://www.wilton.com/store/site/product.cfm?id=3E30DA27-475A-BAC0-5B9517D6CAF8BB75

Eu trandafirii din suhaida i-am facut din crema aia ca era destul de tare si mi-a placut.

La tort de cico 2 am vrut sa scriu glazura de la tort Amandina, scuze!!!!Reteta este acolo scrisa. Este o glazura fina si foarte buna.

Eu mai fac la torturi si cioco topita la micro 3 minute, cu putina apa sau lapte, asa pur si simplu. Amestec repede ca la maioneza si consistenta mi-o fac eu dupa ochi.Deci, efectiv doar cioco si apa sau lapte...dar ciocolata trebuie sa fie de calitate buna sa arate bine pe tort. Eu imi cumpar de la kaufland dolce vita sau asa ceva la 200 g cu 50% cacao.

Glazura d ela tortul amandina nu-mi apartine mie si unei culinarese Adriana de pe culinar.ro[flo].

 

 

 

 

 

BLOGUL MEU

Veronica
id="red"> si

Stefan Peterid="blue">[bonjovi]- 07.11.2005(2 ani)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Matiz, frisca lichida acolo, trebuia sa scriu eu e smantana dulce(cum e dorna spre ex). Ce toanata sunt![bang]

Deci smantana dulce

Frisca batuta e frisca normala la cutie vegetala.

Am completat si acolo la reteta.

Smantana asta lichida s epoate inlocui in reteta cu frisca normala:Hopla,Hulala,etc. Au facut multe fete de pe culinar si a fost ok.

 

BLOGUL MEU

Veronica
id="red"> si

Stefan Peterid="blue">[bonjovi]- 07.11.2005(2 ani)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by Hildegard

Criss, torturile astea, am si specificat la inceput, ca le-am facut demult..si florile la fel, dar n-aveam retetele puse in blog si fetele le-au cerut.O sa pun si retetele acolo.


id="quote">id="quote">Scuze, eram poate prea adormita azi dimineata, n-am vazut ce ai scris.Oricum am ramas blocata pe trandafirii tai de expozitie.Criss si Alex
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...