Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Branza almette are E-uri nocive?


Dorsilia

Recommended Posts

buna! imi puneam aceasta intrebare pt ca deunazi am pus un pic in pireul de cartof al fetitei mele de acusi 1 anisor si a papat cu mare placere, i-a dat un gust bun, gust ce eu nu l-am putut obtine adaugand smantana sau iaurt sau unt sau verdeata pur si simplu....de aia as vrea sa stiu daca branza asta contine ceva nociv, pe ambalaj nu vad sa scrie insa poate stiti voi mai multe merci mult Lia ps. off topic partial: 1.in zilele cand copilul primeste carne dar nu cantitatea indicata pt varsta lui poate primi in compensatie si branza dulce de vaci? 2.branza e o sursa de proteina animala sau numai de calciu ? Intreb asta dintr-un motiv anume:- la varsta de 1 an si pediatra noastra si cartile din Romania (mogulii intr-ale cresterii copilului Capraru, Cernaianu) spun ca sunt necesare pe zi 60-70 gr de carne, insa fetita mea nu papa cu placere mancarea cu gust pregnant de carne, asa ca deseori sunt constransa sa pun numai 40 gr de carne, hai, maxim 50, ca sa ia ceva totusi. E necesar a se da atata carne numai pt aportul de fier numai sau pt aportul de proteina de origine animala, sau pt ambele....ma gandeam sa impac problema dandu-i zilnic si branza de vaci, vreo 20-30 gr dar la o alta masa. merci inca o data Duminica placuta tuturor!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Dorsillia, dupa umila mea parere, Almette este una din cele mai putin nocive creme de brinzici ce se comercializeaza la noi. Are un gust tare bun si ii place si baietelului meu de aproape 5 ani. Dar, nu pot sa cred ca n-are ceva, cit de putin care sa nu fie OK: ceva conservant, sau stiu eu ce, desi pe ea nu scrie.

Ii dau baietelului meu, dar nu fac din asta un obicei. Cit priveste intrebarea ta referitoare la punerea brinzicii in piure, ce sa zic, eu una i-as pune altceva. Poti sa obtii acelasi gust bun al piureului cu o brinza buna de vaci, eventual facuta in casa, cu un unt bun sau smintina. Si sa lasi almette ca o alternativa de papat pe piine. Eu stiu de la pediatra mea, ca dupa ce face bebe un an trebuie incet-incet sa-i dam cam tot ce papam si noi. Incet, cite putin, asa cum ai facut si la diversificare. Dar asa cum fac si pentru noi, citesc toate etichetele si incerc sa-i dau sa manince cit mai putine produse preparate, incerc sa-i dau cit mai mult produse preparate in casa. Nu stiu daca m-am facut bine inteleasa, dar asa gindesc eu, nu inseamna neaparat ca asa trebuie sa faci si tu [:D]

 


[pup]

Karina [sofer] + Bogdanel [bicla]

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine [:D]

 

Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:

1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma

2. Sa ajutam la terapia pentru Ema (2) - Avem PAYPAL - Ema

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Dorsilia,

 

vezi ca a aparut de la La Dorna o branzica similara, se numeste Tartina. Si este "bio", ceea ce inseamna ca nu are aditivi si provine din lapte "curat".

 

Gabi

 

Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...