Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Oala sub presiune-pro si contra


iahim

Recommended Posts

Am si eu una si parca nu mai stiu sa fac ciorba de vita sau oase fara ea. Nu mai zic cat de buna este la cirba de burta !isi face treaba daca :

-nu este pusa la foc mare, si cand incepe sa fasaie se reduce focul:

- nu este plina ochi, ci doar pe jumatate.(este foarte impoartant, pentru ca atunci cand prinde presiune si apa si ce este pus la fiert se ridica in spatiul gol, daca acest spatiu gol nu exista normal ca se formeaza presiune din ce in ce mai mare si cedeaza capacul, garnitura .DE aceea nu mai ramane nimic in oala in caz de explozie- presiunea prea mare imprima viteza si forta la tot ce prinde in cale.

- garnitura este verificata tot timpul si supapa de la dopul ala de pe capac, curatata foarte bine sa aiba pe unde da drumul la presiune.

 

Oricum totul fierbe mult mai repede si cel putim mie m-i se pare ca are alt gust mancarea !

 

La toti numai bine!

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...