Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Zahar din trestie (light brown) se intareste. Sfat


ML

Recommended Posts

adu-ti aminte cam ce cantitate ai folosit din el...si cam cat mai ramasese inainte sa se solidifice [:D]

aaa...sau poti sa-l caramelizezi intr-o cratita(normal ca el mai intai o sa se topeasca) [:D] si-apoi faci o crema de zahar ars(crema de vanilie caramelizata)....mmm...cred ca ar iesi o nebunie...uite ca niciodata nu am incercat sa fac asa...

 

monica

mami de alex [bonjovi] si ruxi [zana]

Prajituri si papa bun

Papa de Post

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns

uite o reteta la o crema care poate fi pastrata in frigider si reancalzita.o am tot de aici de pe forum si e super buna:60g unt ,250g zahar si 125ml frisca lichida (nebatuta).se caramelizeaza zaharul invartind continuu iar cand cristalele de zahar sunt topite se adauga untul.cand s-a topit se incorporeaza frisca si se lasa putin la racit.se toarna calduta intr-un borcan iar cand vrei sa o folosesti o poti rancalzi la microunde.poate fi folosita la gogosi,clatite si chiar la torturi.

 

Amon si Kenzo

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...