Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ciuperci proaspete...aveti vreo reteta?


ladyJ

Recommended Posts

  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul răspuns

  • ciuperci cu maioneza: speli ciupercile, le tai marunte, le calesti in putin ulei/ unt, intr-o tigaie fara capac, pana scade tot sosul (sucul lor). dupa ce se racesc, le poti pune maioneza, verdeata, usturoi, ce vrei tu...

 

tocanita de ciuperci: calesti ciupercile impreuna cu ceapa tocata, putin morcov, ardei cubulete, cativa catei de usturoi, sare, piper, boia de ardei. cand sunt fierte, adaugi rosii sau bulion

 

ciulama de ciuperci: eu fac un sos alb mai 'moale' in care adaug ciupercile scazute, ca in prima reteta

 

ciuperci umplute: daca e vorba de ciuperci 'champinion', alegi palarii frumoase, intregi. pun in fiecare sare, piper, un cubulet de unt/ ulei de masline, verdeata tocata si cascaval ras. le asez la cuptor intr-o tava unsa, si in cca 30 min sut gata si foaaaaarte gustoase!

 

_________________________

Aid="red">Nid="green">Aid="orange">Mid="blue">Aid="purple">Rid="green">IAid="red">id="Stencil">, mami de 2 baieti ca in filme:

 

[bonjovi] Nascut pe 4 iulie (2000)

si

[cri] Vineri, 13 (iunie, 2003)

 

poze cu frumosii mei (si nu numai [;)] )

************************

Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,

nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa! id="teal">id="size3">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ciuperci pur si simplu ca nu stiu cum sa numesc ceea ce fac eu

 

Ciuperci mari, champinion (cred ca n-am scris corect). Se toaca tot (palarie + codite) nu f marunt (de marimea maslinelor medii)se pune in cratita cu un praf de sare si 5 linguri de ulei de masline. Se lasa pe foc pana se evapora sucul pe care si-l lasa. Se consuma ca atare sau langa alta carne.

 

www.andreialmeu.piczo.com

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Un fel de ciuperci sote:

Calesti ceapa taiata pestisori, cand e destul de aurie adaugi usturoi taiat mic si-l calesti un pic, apoi pui ciupercile taiate cu tot cu picioruse (beneinteles curatate inainte! [:D]), sare, piper dupa gust.

Se lasa sa fiarba asa in sucul lor pana scade lichidul, adaugi putin vin alb, mai lasi putin, apoi pui marar si patrunjel tocat fin (cat mai mult, dar nu in aceeasi cantitate ca ciupercile). Si gata! Pofta mare!

 

 

[;)]*********************************id="orange">[;)]

 

Poze cu familionu'id="maroon">

 

Povestea nasterii Anei 17.03.2000 id="red">

Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004id="red">id="size1">

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

CIUPERCI CU SMINTINA

 

-ciuperci

-marar o legatura mai mare

-un borcan de smintina

Ciupercile se curata se spala in apa cu otet apoi se calesc. Cind sau inmuiat se pune mararul si se innabusa si el putin, apoi smintina si se lasa sa dea un clocot doua. Sare, piper sau delikat dupa gust. Incercati ca sunt super buneeeee.

 

Ciuperci umplute

 

Lady cumperi o jumate kg de ciuperci , la speli bine, scoti coditele, le tai marunt. Apoi calesti in ulei o ceapa alba si 2, 3 fire de ceapa verde, adaugi coditzele de ciupercutze maruntite, dupa ce s-au perpelit un pic, adugi 100grame cascaval tot asa maruntit si 100grame sunca maruntita, sare, piper. Le calesti pe toate la un loc, apoi umpli ciupercutzele cu amestecul asta, pe fiecare palarioara pui putin unt, presari pesmet si dai la cuptor, 20, 25 de minute.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by adelamatei

CIUPERCI CU SMINTINA -ciuperci -marar o legatura mai mare -un borcan de smintina Ciupercile se curata se spala in apa cu otet apoi se calesc. Cind sau inmuiat se pune mararul si se innabusa si el putin, apoi smintina si se lasa sa dea un clocot doua. Sare, piper sau delikat dupa gust. Incercati ca sunt super buneeeee.Ciuperci umpluteLady cumperi o jumate kg de ciuperci , la speli bine, scoti coditele, le tai marunt. Apoi calesti in ulei o ceapa alba si 2, 3 fire de ceapa verde, adaugi coditzele de ciupercutze maruntite, dupa ce s-au perpelit un pic, adugi 100grame cascaval tot asa maruntit si 100grame sunca maruntita, sare, piper. Le calesti pe toate la un loc, apoi umpli ciupercutzele cu amestecul asta, pe fiecare palarioara pui putin unt, presari pesmet si dai la cuptor, 20, 25 de minute.


id="quote">id="quote">Ciupercile umplute sunt favoritele mele si le fac des.Iata o varianta.http://good-times.webshots.com/photo/2647307880102224540TmBxXaSau pleurotus pane.http://good-times.webshots.com/photo/2037019310102224540bPRTZNCriss si Alex (11.05.2003)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Nu spalati ciupercile sub jet de apa sau sa le inmuiati in apa...stergeti-le cu o cirpa umeda. Ciupercile absorb apa ca un burete si se strica bunatate de aroma...in plus dureaza mai mult prajitul si se lasa apa absorbita in tigaie. Sarati-le dupa gatit, nu inainte (lasa apa).

 

Anamaria

 

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power."

id="red">
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

salata de ciuperci:

 

ciuperci albe taiate felii

cateva linguri de ulei de masline

cateva linguri de sos de soya

1-2 lingurite de mustar

2-3 linguri de maioneza

1 lingura miere

1 lingurita de suc de lamaie

100 g de branza parmezan razuita

din toate inngredientele se face un sos ,se amesteca, se presara parmezanul.

 

este f buun si sanatos..puteti inlocui maioneza cu iaurt.

 

 

monica mami de print

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#

http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by principe

salata de ciuperci:ciuperci albe taiate feliicateva linguri de ulei de maslinecateva linguri de sos de soya1-2 lingurite de mustar2-3 linguri de maioneza1 lingura miere1 lingurita de suc de lamaie100 g de branza parmezan razuitadin toate inngredientele se face un sos ,se amesteca, se presara parmezanul.este f buun si sanatos..puteti inlocui maioneza cu iaurt.monica mami de printhttp://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117


id="quote">id="quote">Fara salata verde sau rucola?Doar pun amestecul de ingrediente peste ciuperci?ladyJ
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...