Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Retete rapide - 2


Recommended Posts

Salata de ciuperci cu piept de pui Piept de pui, conserva de ciuperci, smantana, maioneza, 2-3 catei usturoi, sare. Pieptul de pui se taie cubulete, se sareaza si se prajeste in unt, Cand este gata se pune pe un servet sa se scurga de grasime. Maioneza se amesteca cu smantana. Se pune intr-un castron pieptul de pui, ciupercile taiate, maioneza, catei de usturoi pisati si eventual sare dupa gust si se amesteca. Pofta buna!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 151
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

  • 3 weeks later...
Strudel Tirolez (sarat) Ingrediente 1 foietaj, 150 gr. sunca, 150 gr. cascaval, 1 conserva de champignon feli de 200 gr., 1 ou Mod de preparare Se taie sunca si cascavalul feliute. Se intinde foietajul in tava in care in prealabil se pune hartie de copt. Se formeaza un strat suprapus de sunca pe toata lungimea strudelului se lasa liber ultimii 2-3 cm de la capete, deasupra se fromeaza al doilea strat de cascaval si al treilea strat de ciuperci. Se ruleaza cu atentie foietajul, se apasa bine pe margini ca sa nu iasa compozitia si se unge cu oul batut pe deasupra. Se baga la cuptorul incins la 180 grade C pt 35-40 minute. Este delicios, atit cald cit si rece. Alice si Andrei Poze [url="http://community.webshots.com/user/alice20041"]2004[/url] [url="http://community.webshots.com/user/maarcesa100"]2005[/url] [url="http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp"]2006-2007[/url][url="http://www.dropshots.com/alice2004"] Filmulete[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna ziua! Este prima mea interventie pe acest site. Mi l-a recomandat o buna prietena in ideea ca voi afla lucruri interesante in momentul cand voi avea un copil. Dar pana atunci constat ca gasesc multe alte lucruri interesante. O sa va propun si eu o reteta de desert, foarte usoara: intr-o tava puneti doua randuri de biscuiti, pe care veti turna un sirop clasic din apa, zahar si esenta de rom.Peste biscutii insiropati puneti doua budinci de vanilie preparate conform retetei de pe plic. Peste budinca se pun mere (1 kg)rase si calite cu zahar si scortisoara, iar deasupra frisca (eu folosesc vegetala. Pentru a-i da un aspect mai frumos, puteti rade ciocolata peste frisca. Ce e interesant e ca taind-o in portii mai mari, o puteti servii ca un tortulet.[iepu]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

[asia][asia][asia][asia][asia] Multumesc fetelor de apreciere. Alaltaieri am facut reteta din nou si intamplator a venit hasbantul acasa cu prietenul lui si eu tocmai ce o terminasem era fierbinte si i-am asezat la masa. Si spune tipul:"Sunt cele mai faine paste pe care le-am mancat vreodata!" Eu i-am spus ca face misto dar el nu si nu ca daca nu-i place ceva spune si nu se atinge de mancare ca i se face rau. Deci am mai capatat inca un fan la pastele mele.[:D][:D][:D] http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574 Povestea fetitei noastre http://community.webshots.com/user/gonghy Poze cu noi Laura si bebe Maya 19.09.2006
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...