Alinus25 Publicat Septembrie 19, 2007 Raport Distribuie Publicat Septembrie 19, 2007 Salata de ciuperci cu piept de pui Piept de pui, conserva de ciuperci, smantana, maioneza, 2-3 catei usturoi, sare. Pieptul de pui se taie cubulete, se sareaza si se prajeste in unt, Cand este gata se pune pe un servet sa se scurga de grasime. Maioneza se amesteca cu smantana. Se pune intr-un castron pieptul de pui, ciupercile taiate, maioneza, catei de usturoi pisati si eventual sare dupa gust si se amesteca. Pofta buna! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wana1105 Postat Septembrie 21, 2007 Raport Distribuie Postat Septembrie 21, 2007 Super retete! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xela_07 Postat Octombrie 8, 2007 Raport Distribuie Postat Octombrie 8, 2007 Salata de rosii cu mozzarella Se amesteca rosii chery rupte in jumatate, busuioc verde, masline fara samburi, mozzarella bucati mici si paine prajita tot bucatele. Pe cat e de simpla pe atat e de buna. Pofta mare! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xela_07 Postat Octombrie 8, 2007 Raport Distribuie Postat Octombrie 8, 2007 Spaghetti cu ton si bread crutons Se trag la tigaie 3 catei de usturoi , 1 ardei iute verde si o conserva de ton. Se adauga pastele fierte si se scoate totul pe farfurie. Deasupra se pun framituri de paine prajite in ulei cu rozmarin si scoase in prealabil pe un servetel absorbant. Pofta mare! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xela_07 Postat Octombrie 8, 2007 Raport Distribuie Postat Octombrie 8, 2007 Penne alla arabiatta Se trag la tigaie 2 catei de usturoi si 1 ardei iute verde. Se adauga o cutie rosii decojite, sare, piper, busuioc verde si pennele fierte. Se scot pe farfurie si se servesc cu parmezan ras. Pofta mare! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xela_07 Postat Octombrie 8, 2007 Raport Distribuie Postat Octombrie 8, 2007 Mic dejun la tigaie Se trag la tigaie carnati grosi taiati rondele, cateva ciuperci taiate bucati, bacon, rosii feliute si se adauga 3 oua batute. Se dau la cuptor 3 min. Pofta mare! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alice2004 Publicat Octombrie 9, 2007 Raport Distribuie Publicat Octombrie 9, 2007 Strudel Tirolez (sarat) Ingrediente 1 foietaj, 150 gr. sunca, 150 gr. cascaval, 1 conserva de champignon feli de 200 gr., 1 ou Mod de preparare Se taie sunca si cascavalul feliute. Se intinde foietajul in tava in care in prealabil se pune hartie de copt. Se formeaza un strat suprapus de sunca pe toata lungimea strudelului se lasa liber ultimii 2-3 cm de la capete, deasupra se fromeaza al doilea strat de cascaval si al treilea strat de ciuperci. Se ruleaza cu atentie foietajul, se apasa bine pe margini ca sa nu iasa compozitia si se unge cu oul batut pe deasupra. Se baga la cuptorul incins la 180 grade C pt 35-40 minute. Este delicios, atit cald cit si rece. Alice si Andrei Poze [url="http://community.webshots.com/user/alice20041"]2004[/url] [url="http://community.webshots.com/user/maarcesa100"]2005[/url] [url="http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp"]2006-2007[/url][url="http://www.dropshots.com/alice2004"] Filmulete[/url] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancadinica Postat Octombrie 12, 2007 Raport Distribuie Postat Octombrie 12, 2007 Buna ziua! Este prima mea interventie pe acest site. Mi l-a recomandat o buna prietena in ideea ca voi afla lucruri interesante in momentul cand voi avea un copil. Dar pana atunci constat ca gasesc multe alte lucruri interesante. O sa va propun si eu o reteta de desert, foarte usoara: intr-o tava puneti doua randuri de biscuiti, pe care veti turna un sirop clasic din apa, zahar si esenta de rom.Peste biscutii insiropati puneti doua budinci de vanilie preparate conform retetei de pe plic. Peste budinca se pun mere (1 kg)rase si calite cu zahar si scortisoara, iar deasupra frisca (eu folosesc vegetala. Pentru a-i da un aspect mai frumos, puteti rade ciocolata peste frisca. Ce e interesant e ca taind-o in portii mai mari, o puteti servii ca un tortulet.[iepu] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikole Publicat Octombrie 12, 2007 Raport Distribuie Publicat Octombrie 12, 2007 quote:Originally posted by anka.san gonghy, reteta ta a iesit grozav [cool]. multumim mult. anca si bebe (23 sapt) SUBSCRIU! M-am "batut" cu al meu pe mancare...multumim mult ptr reteta! Nikole,mami lui [url="http://community.webshots.com/album/560256276lCkbRi"]albastrel[/url] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gonghy Publicat Octombrie 12, 2007 Raport Distribuie Publicat Octombrie 12, 2007 [asia][asia][asia][asia][asia] Multumesc fetelor de apreciere. Alaltaieri am facut reteta din nou si intamplator a venit hasbantul acasa cu prietenul lui si eu tocmai ce o terminasem era fierbinte si i-am asezat la masa. Si spune tipul:"Sunt cele mai faine paste pe care le-am mancat vreodata!" Eu i-am spus ca face misto dar el nu si nu ca daca nu-i place ceva spune si nu se atinge de mancare ca i se face rau. Deci am mai capatat inca un fan la pastele mele.[:D][:D][:D] http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574 Povestea fetitei noastre http://community.webshots.com/user/gonghy Poze cu noi Laura si bebe Maya 19.09.2006 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.