monaraus Publicat Mai 15, 2008 Raport Distribuie Publicat Mai 15, 2008 Liliana, este vorba despre jacked potatoes, mancare pe care am servit-o in Anglia - peste tot gasesti acolo. Se pun cartofii in cuptor la copt, intre timp se face acea umplutura (noua ne place cu ton, dar se mai poate face si cu branza sau fasole, fiecare dupa preferinta): ton din conserva (o cutie/persoana), porum fiert (o cutie medie pt toata umplutura), maioneza (dupa preferinta). Dupa ce cartofii sunt copti se scot din cuptor si se despica fiecare in jumatate (fara sa se rupa de tot jumatatile, cred ca intelegeti). Apoi peste cartofii fierbinti punem umplutura... Este o minune!!! Pofta buna! Mona, mami de Antonia (22.06.2004) si bb2 pe drum Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dory232002 Publicat Mai 23, 2008 Raport Distribuie Publicat Mai 23, 2008 Sos Bechamel 5 g faina, 5 g unt, 100 g lapte Se topeste untul, se pune faina amestecand mereu, fara sa se rumeneasca. Se stinge cu laptele rece, amestecand continuu cu lingura, sa nu se faca cocoloase. Sos de vanilie 1 galbenus, 250 g lapte, 20 g zahar, vanilie. Se fierbe laptele cu vanilie. Separat se freaca galbenusul cu zaharul, se amesteca cu laptele clocotit si se lasa pe foc pana incepe sa se ingroase, avand grija sa amesteci mereu. Se serveste rece. Dory & Alexa [zana] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antosit Publicat Iulie 12, 2008 Raport Distribuie Publicat Iulie 12, 2008 quote:citat din mesajul lui violeta29 Si inca ceva dulce si rapid RAFAELLO 200 gr unt(atentie cu margarina nu iese la fel), se freaca cu 200 gr zahar pudra si se amesteca cu 200 gr lapte praf si 200 gr nuca de cocos. Se iau bucati mici din aluat si se modeleaza bilute in mijlocul carora se pune o aluna. Se tavalesc prin nuca de cocos apoi se dau la rece Speranta moare intotdeauna ultima! cea mai fericita[gravi]24+ cu [fetita]Alexandra Valentina http://www.flickr.com/photos/26288269@N04/ Mmmmm... cred ca maine fac si eu![pofta][pofta][pofta] Anto [8**] "Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!" [:D]"Toata lumea stie ca adevaratul punct G este in finalul cuvantului shopping!"[:D] [url="http://community.webshots.com/user/antosit?vhost=community"][foto][/url] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ama1357 Publicat Iulie 12, 2008 Raport Distribuie Publicat Iulie 12, 2008 tinand cont ca am furat cateva retete de la voi, m-am gandit sa va scriu si eu cateva retee... paste scurte cu ton in alb ingrediente: paste(80gr de persoana), unt (un cm din pachetul de 250gr), ton din conserva cu ulei(pun conserve de 80gr de persoana, dar scurs este mai putin), parmezan (cam 50 gr, dupa gust) sare si piper (sau ardei iute uscat maruntit) se pune untul cu pestele scurs de ulei in oala in care ati fiert pastele si amestecati bine, pana se face ca o crema, puneti pastele deasupra si amestecati, adaugati parmezanul ras peste sarea si pierul... pofta buna Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mamicaMarta Postat Iulie 16, 2008 Raport Distribuie Postat Iulie 16, 2008 eu va recomand supa de ceapa si supa de pui belgiana. le-am incercat pe amandoua si sunt extrem de gustoase. Supa de ceapa:Ingrediente: - 500 de grame de ceapa. - 1 lingura de unt. - 1 litru bulion de vita (asta inseamna supa din care s-au indepartat carnea si legumele, nu produsul acela de tomate). Se mai pot folosi cuburi tip knorr, dar nu le recomand cu draga inima nici macar dusmanilor. - 4-6 felii subtiri de paine alba, de preferat tip bagheta. - 2 linguri de unt de gatit. - 200 de mililitri de vin alb. - Sare. - Piper proaspat macinat. - Nucsoara. - 100 de grame de branza sau cascaval ras. Este recomandat un sortiment cu gust puternic (Gruyere sau Comte). Modul de preparare il gasiti aici: http://mamici.flu.ro/articole/Supe_si_Ciorbe/Supa_de_ceapa_simplu_si_delicios.html pt supa de pui belgiana: http://mamici.flu.ro/articole/Supe_si_Ciorbe/Supa_de_pui_belgiana.html Pofta buna! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hermosa Postat Iulie 24, 2008 Raport Distribuie Postat Iulie 24, 2008 reteta rapida;se fierb paste,separat,se prajeste putin bacon cu pasta de rsii iar apoi se amesteca cu pastele.optional se poate pune usturoi.fetitei mele ii plac f mult aceste paste.pofta buna!!! Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaelk Publicat Iulie 27, 2008 Raport Distribuie Publicat Iulie 27, 2008 [pofta] **blonda rau** Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaelk Publicat Iulie 27, 2008 Raport Distribuie Publicat Iulie 27, 2008 Salata de castraveti cu iaurt Un borcanel mic de iaurt natur(eu folosesc activia, 145g.), un castravete mic taiat rondele, un catel mic de usturoi, marar dupa gust, un praf de sare. Cu paine prajita merge chiar bine. Sugetie : se poate servi cu telemea. **blonda rau** Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dbunny Publicat August 7, 2008 Raport Distribuie Publicat August 7, 2008 Ati incercat oua umplute cu ton scurs din conserva? Ouale fierte si taiate in jumatati Galbenusurile se amesteca cu ton scurs, sare, piper si pasta de rosii(putina). Se umplu albusurile si se decoreaza dupa gust. Se prezinta pe un pat de salata verde taiata in fasiute subtiri... Dbunny cu [copil] Daniel(23.11.2006) [url="http://www.flickr.com/photos/dbunny/sets/"]poze Daniel[/url] [url="http://www.dropshots.com/dbunny_28"]Filmulete cu Prichindelu[/url] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralucadiana Postat August 7, 2008 Raport Distribuie Postat August 7, 2008 mihaelk si eu fac acea reteta , imi place la nebunie[biz] boar Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.