Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Locuieste cineva in Stockholm?


Recommended Posts

  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Buna, eu nu stiu la ce te referi cand spui "tips", ce anume ai dori. E foarte important sa vizitezi orasul  vara  [:)]  si sa ai noroc de vreme buna. 

 

http://www.visitstockholm.com/en/To-Do/Attractions/  un site cu informatii despre atractiile orasului. 

Nu ma pricep cum e cu biletele de metrou/buss  ca au schimbat sistemul de cateva luni, biletele poti sa le cumperi de la metro sau de la unele magazine alimentare (COOP - de asta stiu dar atentie ca nu toate magazinele COOP au bilete, si daca au se vand la casa). Mai gasesti bilete la magazinele Pressbyrån. Cu un bilete poti calatorii pe metrou/buss/spårvagn(tramvai) si ai o limita de 1h cred, dar intreba sa fii sigura. 

 

Daca ai intrebari  iti raspund cu placere!

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

In general Suedia e child friendly si chiar nu exista o problema sa te plimbi cu un copil de 11 luni. Am vazut deseori carucioare lasate afara si inauntru mamici cu bebelusi (asta in timpul iernii, ca vara stau si mamicile pe terasa afara). Peste tot ai sa vezi femei/barbati cu carucioare dupa ei si bebei de cateva luni. In localurile foarte mari gen Kulturhuset ( unde se poate lua pranzul desi sunt si alte activitati )la parter exista loc special de lasat carucioarele. Oamenii intra cu carucioarele si in magazinele mici de tot de abia te poti intoarce si nimeni nu se uita urat. Pe strazi exista rampe la scari.

 

Cat despre restaurante cel mai ieftin este sa mananci lunch, care variaza ca pret intre 60 -90 kr depinde de ce vrei. Pt. o cina, este mult mai scump. Nu stiu de restaurante ieftine [:)] , dar mai ieftin iesi cu "take away"  dar trebuie sa mananci acasa ca unele nu au spatiul lor. 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Poti sa iei un tur de oras cu autobuzul (city tour) - e mult mai comod. Si asa poti vedea majoritatea obiectivelor importante.

 

Mie Stockholm ul mi-a placut cel mai mult toamna - are multa vegetatie care in culorile toamnei arata superb. Este unul dintre orasele europene pe care le iubesc la propriu - pacat ca are clima asta nu foarte prietenoasa.

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...