andacos Postat Septembrie 1, 2013 Raport Distribuie Postat Septembrie 1, 2013 Sau o...coacazata! [:-)))] [:-)))] Dana Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mik Postat Septembrie 1, 2013 Raport Distribuie Postat Septembrie 1, 2013 Rizi tu rizi, Harap Alb. Da asta am facut. [il] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J G Postat Septembrie 1, 2013 Raport Distribuie Postat Septembrie 1, 2013 Cum e gemul de ceapa? Se face din ceapa rosie calita cu otet balsamic, zahar brun si ce mai doresti (fulgi de ardei iuti pun eu). Se mananca cu branzeturi, omlete, fripturi etc Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eumada Postat Septembrie 1, 2013 Raport Distribuie Postat Septembrie 1, 2013 Scrii un pic mai detaliat?Suna bine.... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J G Postat Septembrie 1, 2013 Raport Distribuie Postat Septembrie 1, 2013 Eumada, iti spun dar nu-mi cere cantitati pentru ca fac la ochi. Curat ceapa rosie si o tai fidea, dar nu foarte subtire. O pun la calit in ulei de masline (nu mult) cu un praf de sare. Cand incepe sa devina transparenta adaug cateva linguri de zahar brun, otet balsamic, eventual un baton de scortisoara sau fulgi de ardei iute. Las sa scada bine de tot, pana se caramelizeaza. Sta la frigider 2-3 saptamani sau se poate pune conserva in borcan etans si dat la baine marie. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eumada Postat Septembrie 1, 2013 Raport Distribuie Postat Septembrie 1, 2013 Am inteles acum......ceva similar dar cu stafide si multa scortisoara si ghimbir ras...facem si noi pentru dovleac....combinatia e bestiala...o sa-i zic sotului sa ne facem si noi cateva borcane. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XIO Postat Septembrie 1, 2013 Raport Distribuie Postat Septembrie 1, 2013 (editat) Dulceata de lubenita si de pepene. E demenitalaaaaaa. Nu ma intrebati cum se face ca habar nu am, eu doar o mananc.Stiu ca cea de lubenita se face din coaja, nu din miez, cea din pepene se face din miez.Sunt sublime. Cand eram mica imi facea strabunica niste dulceata de pere. Era incredibila, sunt ca un drogat, tot caut de atunci gustul acela dar niciodata nu l-am gasit...am fost aproape, dar atat....erau pere de toamna sau ceva de genul, doar un soi....un vis era. P.S: Rall, i hear you :))) desi sunt de un an la spitalul asta, de cate ori mergem la masa si imi pun piper se opresc toti si se uita la mine mirandu-se de cat de piperat mananc. :))) defiecare data imi vine sa le spun sa ma lase in pace, ca trebuiau deja sa se obisnuiasca. Dar piper pe ardeiul iute :))))))))))))))))))) inca nu. Editat de Septembrie 1, 2013 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rufus Postat Septembrie 1, 2013 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 1, 2013 Aha, deci va pricepeti...nu ca ma indoiam! Dulceata din fructe de soc (nu flori!) mi-a placut tare mult. Daca nu stiam din ce este, as fi zis ca-i de afine. Bine, nu-s asa de cunoscator...Cred ca din ce ati spus ma tenteaza cea de grapefruit si mandarine si cea din kiwi si lime.Si din ceapa, ma bate Tora la cap, dar nu-s convins...Iar de cirese amare n-am mancat, dar imi ploua in gura, daca ziceti ca-i divina... PS: rall, de ce ai tinut lime ala in apa cu otet si frecat cu bicarbonat? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
J G Postat Septembrie 1, 2013 Raport Distribuie Postat Septembrie 1, 2013 Rufus uite reteta aici: Dulceata de grapefruit si mandarine Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rufus Postat Septembrie 1, 2013 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 1, 2013 Multumesc, JG Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.