Ginger01 Postat Septembrie 29, 2013 Raport Distribuie Postat Septembrie 29, 2013 Voi fetele care atzi crescut cu "gulasu-n casa"...cu ce mincatzi gulasul,in special cel scazut? DanaCu pita proaspata...mai ales facuta in casa (din aia cu cartofi ) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Septembrie 29, 2013 Raport Distribuie Postat Septembrie 29, 2013 Aoleuuu ginger...ce pofta mi s-a facut de piinea aia de cartofi!!!!!! Nemtzii (ma rog,astia pe care-i stiu eu)maninca cu paste...paste late in general! Dana Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ginger01 Postat Septembrie 29, 2013 Raport Distribuie Postat Septembrie 29, 2013 Laste impaturate....am mancat candva in copilarie, cu magiun da! Nu stiu cum le zicea in ungureste, mama nu facea niciodata, ca ei nu ii ieseau aluaturile, nu facea niciodata. Dar am mancat la careva din rudele mele, insa au trecut atatia ani ca nu prea mai imi amintesc...reteta nu am...ginger daca ai reteta, o scrii te rog? Eu anul asta am facut pentru prima data in viata mea dulceata de prune, nu e magiun dar poate merge? dulceata curge afara din laste, se lichefiaza la fiert din pacate.Si eu am incercat da' nu merge.... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ginger01 Postat Septembrie 29, 2013 Raport Distribuie Postat Septembrie 29, 2013 Aoleuuu ginger...ce pofta mi s-a facut de piinea aia de cartofi!!!!!! Nemtzii (ma rog,astia pe care-i stiu eu)maninca cu paste...paste late in general! DanaEu fac odata pe saptamana....e rapida si ce buna-i.....mama,mama Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi2003 Postat Septembrie 29, 2013 Raport Distribuie Postat Septembrie 29, 2013 (editat) adi,da' ce e in ceaunul ala? [il] Bogracs.(Nu-i facut de mine...eu doar am mancat si fotografiat). Sa mai pun poze? :)In compozitie a avut mai multe feluri de carne: porc, vita, pui (aripi)Galustele raman la suprafata ca-s usoare, dar jos e plin de carne si legume.O mancare foarte consistenta si merita facuta cand sunt mai multi la masa. Atunci am fost cred ca vreo 10 persoane. Editat de Septembrie 29, 2013 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irbo Postat Septembrie 29, 2013 Raport Distribuie Postat Septembrie 29, 2013 adi eu va invidiez pentru cuptor, ca tuciu...ca tuciu cu 2 mil il iei, da cuptoruuuu Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi2003 Postat Septembrie 29, 2013 Raport Distribuie Postat Septembrie 29, 2013 (editat) Nu ma invidia ca nu-i al meu. Editat de Septembrie 29, 2013 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Septembrie 29, 2013 Raport Distribuie Postat Septembrie 29, 2013 Eu fac odata pe saptamana....e rapida si ce buna-i.....mama,mamaCum o faci? adi,mai repetzi odata pentru mine ce e mincarea aia cu...multe consoane alaturate?(stiu ca amrius a scris de ea...da' nu mai stiu ce e [batcap] Deci alea sunt galuste?????(din faina banuiesc) Dana Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi2003 Postat Septembrie 29, 2013 Raport Distribuie Postat Septembrie 29, 2013 Bocracs se numeste (se citeste Bograci)Da, sunt galuste de faina. Uite de pe net o reteta.Si mai adaug doua poze. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Septembrie 29, 2013 Raport Distribuie Postat Septembrie 29, 2013 Adi ,multzumesc de retzeta! Eu o retzeta asemanatoare(fara galuste de faina)am gasit pentru gulas(sau sia sta e o derivata a gulasului??? Si eu mai pun ardei gras cind fac gulas,uneori si ciuperci. Dana Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.