Ginger01 Postat Septembrie 27, 2013 Raport Distribuie Postat Septembrie 27, 2013 Daaaa ...cartofii amestecati cu macaroane si mancat cu lapte batut sau iaurt natural ..nu stiu cine a incercat da' e suuuper bun...diseara fac.... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caress Postat Septembrie 27, 2013 Raport Distribuie Postat Septembrie 27, 2013 (editat) Cartofii astia rantaliti apoi se amestecau cu macaroanele si asa se fac macaroanele cu cartofi Deh, sunt retete vechi, unde din nimic trebuia facut mult si satios pt toata lumea. Vai de capul meu, ce combinatie... [:-)))] [:-)))] [:-)))] Moartea oricarei diete!Fetelor, eu stiu ca bucataria ungureasca nu e usoara, nu e nici dietetica.Dar eu am vazut extrem de putin maghiari grasi, si in Ungaria si mai putin.Aveti vreo gena protectoare?Vreun metabolism bazat predominant pe catabolism?Ca eu daca as manca asa as fi cat malul!!! Editat de Septembrie 27, 2013 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Septembrie 27, 2013 Raport Distribuie Postat Septembrie 27, 2013 Caress ce bine ar fi asa fie asa, offff [fri] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viviana Postat Septembrie 27, 2013 Raport Distribuie Postat Septembrie 27, 2013 Am facut ieri ficat de curcan à la Marius si varza cu taietei à la szivarvany.O nebunie! Daca tot m-am dus dupa varza am luat si una acra si am facut vreo 30 de sarmale.Tot citind pe aici despre apetitul pentru boia, am pus boia dulce intre straturile de sarmale.Le-a dat un gust deosebit de bun. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ginger01 Postat Septembrie 27, 2013 Raport Distribuie Postat Septembrie 27, 2013 La umplutura de sarmale sa fie gustoasa se caleste ceapa si se adauga boia ...e muuult mai bun decat presarata printre ele, eu doar asa stiu s-o fac.Si eu am facut aseara varza umpluta (din varza murata rapid ). Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Septembrie 27, 2013 Administrators Raport Distribuie Postat Septembrie 27, 2013 uitati si aici: Gulas cu zdrente [bib] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mik Postat Septembrie 27, 2013 Raport Distribuie Postat Septembrie 27, 2013 Daca tot vorbiti de boia. Am in casa un borcan de 400g frumos ambalat si nedeschis cu boia cumparata acum multi ani de la Budapesta. Mai e utilizabil ? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius Postat Septembrie 27, 2013 Raport Distribuie Postat Septembrie 27, 2013 Daca tot vorbiti de boia. Am in casa un borcan de 400g frumos ambalat si nedeschis cu boia cumparata acum multi ani de la Budapesta. Mai e utilizabil ?Hmmmm.... posibil ca nu... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Septembrie 27, 2013 Raport Distribuie Postat Septembrie 27, 2013 (editat) La sarmale si eu calesc ceapa (rosie daca am), adaug pasta de ardei sau boia, mararul maruntit si pe fundul vasului pun cimbru.; printre straturi ceva afumatura ... Mey, nu s-a laudat inca nimeni cu supa de oo ? Editat de Septembrie 27, 2013 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ginger01 Postat Septembrie 27, 2013 Raport Distribuie Postat Septembrie 27, 2013 (editat) Pt boia : depinde daca a fost bine sigilat,daca nu s-a umezit si-a facut mucegai....se simte si la miros.Daca praful e inca praf fara gogoloatze si are miros bun poti sa-l folosesti. However, ca sa patrezi bine boia de ardei in exces : o pui intr-o punga bine sigilata in congelator, asta e un truc de la o unguroaica din Ungaria: Editat de Septembrie 27, 2013 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.