Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Cele mai interesante si delicioase retete de zacusca


Recommended Posts

  • Administrators

Nu stiu cum sunteti voi insa ... eu ador zacusca romaneasca. O felie de paine proaspata imbogatita din belsug cu zacusca picanta .... e un deliciu care ma binedispune mereu ...

(si daca e si un pahar de vin alb sec alaturi .... gata, sunt foarte multumita :)

 

zacusca2.jpg

 

Cu ajutorul vostru, dragelor, am pregatit acest material 10 retete delicioase de zacusca

 

si am dori chiar sa mai adaugam retete speciale de zacusca. CIne mai are retete faine de zacusca?

 

[flo]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 55
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Eu am facut-o [:-)))] pe cea de ardei cu miere. Foarte buna. La 10kg ardei mi-au iesit 12 borcane de zacusca. Tocmai am deschis unul si este foarte bun. Eu am fiert borcanele pe baie de apa la sfarsit, m-am gandit ca mustarul ala nefiert sa nu-mi strice bunatate de productie.

Na ca m-ai facut de-a dreptul curios.... 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ma gindesc sa o fac pe aia de vinete, ca nu trebuie copt nimic ci numai dat prin robot si fiert! super. A facut cineva?

 

As vrea s-o incerc pe aia de gogonele, ca am gogonele in gradina. Barbata-meu le-a pus sa iasa rosii, dar cum le-a pus prea tirziu si acum cam a dat frigul nu cred ca se mai inrosesc.

 

Mi-e o pofta de zacusca de nu mai pot. N-am mai mincat demult.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

eu am o reteta clasica, imi place asa de mult ca nu as da-o pe nimic.

nu am incercat niciodata sa nu coc vinetele inainte, desi recunosc ca ar scuti o gramada de timp... poate la anul. sau poate dintr-o cantitate mica....?

am copt aseara 4 kg de vinete si 4 de ardei asa ca o perioada mi-a trecut de curatat legume coapte :))))

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Na ca m-ai facut de-a dreptul curios.... 

 

Concluziile mele

 

1. Am folosit cam 300 ml ulei la cele 2portii . Stiam deja (de la colegele mele) ca nu este nevoie de atata ulei.

2. Am taiat ardeii felii, dar data viitoare am sa-i dau prin masina de carne. Am taiat ardei 1ora, nu-mi mai simteam mainile, plus ca aluneca si nu poti sa-i tai chiar asa frumos si egal.

3. Data viitoare am sa pun mustarul in zacusca sa dea un clocot cu totul, candva spre sfarsit.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...