P&ANA Postat Septembrie 12, 2013 Raport Distribuie Postat Septembrie 12, 2013 (editat) deci merge la zacusca cu vinete sa fie necoapte vinetele? a facut cineva si poate sa-mi spuna daca e gustoasa? Bitte [flo2] N-am facut , dar am primit de la o amica si nu m-a convins :) N-are aceesi savoare.! Eu tre' sa fac zacusca asa cum o facea bunica , mama - tocate manual , sa se simta gogosarul , vanata , ceapa :) pur masochism :)) Editat de Septembrie 12, 2013 Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Septembrie 12, 2013 Raport Distribuie Postat Septembrie 12, 2013 si eu toc la mana legumele. na, ca nu fac chiar cantitati industriale.dar o fierb in oala in cuptor pentru ca mi s-a prins de nenumarate ori, indiferent de cat de mic am avut focul (nici nu am o oala asa mare de calitate buna buna). asa ca dau un clocot pe foc apoi incing cuptorul la temperatura micuta (120-140 de grade) si pun oala acolo, sa fiarba incetisor 2-3- ore, nu ma intereseaza de ea. si nu se prinde neam. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius Postat Septembrie 12, 2013 Raport Distribuie Postat Septembrie 12, 2013 N-am facut , dar am primit de la o amica si nu m-a convins :) N-are aceesi savoare.! Eu tre' sa fac zacusca asa cum o facea bunica , mama - tocate manual , sa se simta gogosarul , vanata , ceapa :) pur masochism :))Categoric nu este la fel. Nu are cum sa fie. Acuma depinde si de pretentiile consumatorului sau de ce nu a producatorului. Eu recunosc faptul ca sunt "rau" ( a se citi pretentios si carcotas) la bucatarie si sunt foarte atent la orice detaliu de la ingrediente, gust, aroma, textura, culoare... Insa accept faptul ca fiecare bucatarie isi are stilul propriu asa incat nu conteaza opinia mea mai mult decat ca si o opinie personala si subiectiva.DAR o zacusca de vinete in care vinetele nu sunt de calitate nu sunt coapte pe foc nu are cum sa aiba aroma, gustul si savoarea la care eu ma astept. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ni-na Postat Septembrie 12, 2013 Raport Distribuie Postat Septembrie 12, 2013 Subscriu.Am incercat odata reteta cu vinete necoapte si a fost un fiasco(un ghiveci searbad).Si,daca as avea vinete coapte pe foc de lemne,gustul ar fi si mai si......... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Septembrie 12, 2013 Raport Distribuie Postat Septembrie 12, 2013 Ei, e clar, trebuie mers pe varianta clasica deci, toate coapte si pe urma fierte. Ma gindeam eu ca nu poate fi la fel. A facut cineva si cu gogonele? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anyvovcu Postat Septembrie 12, 2013 Raport Distribuie Postat Septembrie 12, 2013 si totusi iasa fain cu vinetel;e necoapte sau nu eu o fac in mod traditional adica la 5kg de vinete 3 de ardei si 2 de ceapa dar eu coc vinetele si doar ceapa cu ardeiul o dau prin masina de carne dar daca cineva a facut cu vinete necoapte ne poate spune cum a iesit? bafta la zacusca tuturor Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Septembrie 12, 2013 Raport Distribuie Postat Septembrie 12, 2013 deci merge la zacusca cu vinete sa fie necoapte vinetele? a facut cineva si poate sa-mi spuna daca e gustoasa? Bitte [flo2]Eu am facut si ...nu...nu se compara cu aia cu vinete coapte,cu ardei coptzi! Dana Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andacos Postat Septembrie 12, 2013 Raport Distribuie Postat Septembrie 12, 2013 Hai ca am citit pina la capat si vad ca mai sunt din categoria"NU!" Dana Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kariguld Postat Septembrie 12, 2013 Raport Distribuie Postat Septembrie 12, 2013 Categoric nu este la fel. Nu are cum sa fie. Acuma depinde si de pretentiile consumatorului sau de ce nu a producatorului. Eu recunosc faptul ca sunt "rau" ( a se citi pretentios si carcotas) la bucatarie si sunt foarte atent la orice detaliu de la ingrediente, gust, aroma, textura, culoare... Insa accept faptul ca fiecare bucatarie isi are stilul propriu asa incat nu conteaza opinia mea mai mult decat ca si o opinie personala si subiectiva.DAR o zacusca de vinete in care vinetele nu sunt de calitate nu sunt coapte pe foc nu are cum sa aiba aroma, gustul si savoarea la care eu ma astept. hm... pai in cazul asta nu mai fac, desi e ceruta de copii. da unde maika sa coc vinetele? ca nici la cuptor nu ies ca alea pe foc.... am primit din Ro acum cateva saptamani vinete coapte, congelate..... un deliciu. cand fac o salata, fac si cateva plecaciuni spre Ro. [il] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Septembrie 12, 2013 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Septembrie 12, 2013 Kari, poți sa le coci pe grătar Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.