Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Montignac (194) ... STIL DE VIATA, NU DIETA


Recommended Posts

  • Răspunsuri 598
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

ninha pai regula de la fasole nici nu am spus ca e monti ... am si specificat ca e o regula de principii sanatoase nu de monti .... oricum la mine chiar si necombinata cu grasimi fasolea ma stagneaza ... poate si din cauza gazelor, balonarii care mi-o produc boabele  [fri]

 

eu stiu limita la 35  [soricel]  [soricel]  zici ca acuma invatam limitele ...  [:-)))]  [:-)))]  [:-)))]

0-35 mic

35-50 mediu  

50- 100 crescut 

 

 pe prima pagina am scris 

- Alimentele cu IG intre 0-35 se pot combina cu lipide 

- Alimentele cu IG intre 35-50 se pot consuma dar nu se pot combina cu lipide

- Alimentele cu indicele peste 50 - INTERZISE complet in faza I 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

[usa]  halouuuuuu ... iar disecam firul in patru ????   [vraji] ... nu mai e bine cum stiam pana acuma ????   [flor] acuma serios ??? chiar nu erau bune principiile dupa care ne ghidam de atatia ani de zile ?????  [zid]

va las sa ajungeti la o concluzie ... [ascuns]

Eu plec spre casa ca am musafiri  [sap] va pupppp

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Am ajuns eu la concluzia ca e asa cum spuneti voi, 38 e IG MEDIU!Concluzia am tras o din acest raspuns de pe site ul oficial:

 

- In faza 1 sunt doua tipuri de mese posibile:

@mese echilibrate protido-lipidice: continand proteine, grasimi (carne, oua, branza, uleiuri...) si glucide. In acest caz glucidele ar trebui sa aiba un IG inferior sau egal cu 35.

@Mese protido-glucidice: daca glucidele au un IG cuprins intre 35 si 50, nu poate fi consumata nici o grasime in cursul acelorasi mese, in afara de peste fiert la abur

 Deci faina aia nu are IG MIC!!! [soricel]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Azi mi-am facut de cap cu clatite, e adevarat, montignace...bune mai sunt!

 

Meniul de azi:

- clatite cu magiun

- sufleu de branza, telemea, cascaval, cate putin din fiecare

- clatite cu nutela monti

- salata de vinete, ardei.

 

E nu impart alimentele dupa IG, la mine totul se imparte in carbohidrati, proteine, lipide si am grija cum le combin.

 

De fapt, in primele cati ale lui Montignac, asa apareau alimetele impartite, de aia am ramas eu cu ideea asta. Chestia cu IG-ul a aparut nitel mai tarziu, in mare le stiu si pe astea, dar ma enerveaza sa ma uit mereu in tabel sa vad daca e ok sau nu.

 

ANDANII LA MULTI ANI BAIATULUI!!! Sa fie sanatos si iubit, frumos si destept sigur este, ca doar e al tau! [flo2]  [pup]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna!

Andanii ,La multi ani! Sa-ti traiasca baiatul!

Uitati-va ce reteta simpla ,evident fara miere si banana:

http://ninaspaleokitchen.com/avocado-chocolate-mousse/

Sigur gasiti voi o variant magica. Carolinah propunea ceva similar?

Azi:

MD-feta cu rosii si castraveti

G -2 mere

P-linte ,conopida ,citeva migdale

g-cascaval ,rosie

C- cascaval ,rosie,cheesecake ,pandispan cu mere,ciocolatica fly

M-am defectat ,mi-a fost tare pofta de ceva dulce. Cred ca tot citind ce mincati n-am mai rezistat.Caress ,te poti simti vizata.

Cred ca am mincat cam mult. Daca mine o ia cintarul razna ,pina la craciun nu mai maninc decit conopida fiarta.

Sint mindra de mine de ce-am produs! [:-)))]

Eu stiu ca-i 35 admis la F1 si ca trebuie combinate dupa regula lipide cu legume si glucide cu legume. Atentie la legumele care sint glucide sau lipide si la alimentele lipido glucidice.

Eu din carte spuneam ieri ca cioco e lipido glucidica si lintea la glucide.

Cheesecake cu brinza 0.1% fat,o lingura de tarite ,f putin ulei pe fundul vasului yena ,bucxati mici de caise uscate ,stevia indulcitor ,lamiie rasa.Cantitatile din ochi. A iesit f buna.

Mere felii puse pe fundul tavii,inmuiate deja la cuptor ,peste care am turnat pandispan cu indulcitor stevia.

Lor le-am facut placinta cu mere ,cu foi cumparate.

Noapte buna!

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...