doxy Postat Septembrie 16, 2013 Raport Distribuie Postat Septembrie 16, 2013 Fetelor va tot aud de nu amesteca carbo cu proteine. Eu stiam ca proteinele (pure) sunt singurele care pot fi amestecate si cu carbo si cu lipide. 3 reguli de baza la Monti:-Nu amesteca glucide cu lipide-Poti amesteca lipide cu glucide care au IG mai mic de 35.- Poti manca lipide+proteine sau glucide cu IG pana la 50 + proteine. De ex: fasolea este o glucida dar are IG mai mic de 35 asa ca o putem manca cu carnat. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Delia_Rodica Postat Septembrie 16, 2013 Raport Distribuie Postat Septembrie 16, 2013 [batcap] ma omorati eu nu stiu care-s glucide, proteine etc... [alcool] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mocanita Postat Septembrie 16, 2013 Raport Distribuie Postat Septembrie 16, 2013 Doxy, eu ma gandeam la carbo aia rai- paine, orez, cartofi, paste. Pe astia nu i-am amestecat cu carne, branza, oua :) De fapt, nici n-o fi fost Monti, am mancat mai sanatos pur si simplu.. Am exclus dulciurile si orice urma de alcool si s-a dus surplusul destul de repede. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
olimp Postat Septembrie 16, 2013 Raport Distribuie Postat Septembrie 16, 2013 delia eu am intrat la subiectul monti si am rugat fetele sa-mi trimita si mie caretea ..sigur e explicat acolo totul.. acum astept Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Delia_Rodica Postat Septembrie 16, 2013 Raport Distribuie Postat Septembrie 16, 2013 mocanita, pastele-s delicioase cu branza [:-)))] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Delia_Rodica Postat Septembrie 16, 2013 Raport Distribuie Postat Septembrie 16, 2013 eu am azi in meniu tocanita de ciuperci pleurotus cu pulpe de pui prajite, sigur nu-s monti Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doxy Postat Septembrie 16, 2013 Raport Distribuie Postat Septembrie 16, 2013 Olimp, ceea ce iti vor trimite fetele e cartea veche, care e cam depasita. Este o carte a lui unde revine cu completari mult mai "avantajoase" pentru noi, ar trebui sa facem rost de aia. Am inteles de la Alina ca nu este o varianta pe net, trebuie doar cumparata.Dar oricum, principiile de baza sunt aceleasi, el revine pe chestii de nuante. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
olimp Postat Septembrie 16, 2013 Raport Distribuie Postat Septembrie 16, 2013 oxana am inteles . oricum in prima faza sa invat principiile de baza macar.. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doxy Postat Septembrie 16, 2013 Raport Distribuie Postat Septembrie 16, 2013 eu am azi in meniu tocanita de ciuperci pleurotus cu pulpe de pui prajite, sigur nu-s monti Ba da, depinde ce pui in sos. Daca nu e cu faina e ok. Si nu trebuie sa le mananci cu paine sau mamaliguta sau vreo alta glucida.Practic ce ai tu acolo e o masa lipidica (chiar daca e cam prajita si pulpa e cu pielita) cat timp nu bagi o glucida, e perfect. Mai baga si niste salata din belsug. Pofta mare! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MeAlex Postat Septembrie 16, 2013 Raport Distribuie Postat Septembrie 16, 2013 Oxana, pai n-o fi sticluta ca a mea. Ca am vazut mai multe seturi, dar nu mai stiu cum era sticluta la celelalte. Si panza asta e scortoasa.Pana ma bag la Monti, mai bag neste cioco :))). De fapt e un fel de disociat pe mese, nu? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts