giulia71 Publicat Septembrie 16, 2013 Raport Distribuie Publicat Septembrie 16, 2013 Vreau si eu de la voi o reteta buna de gogosari murati! Posed 7 borcane de 800ml , miere si dorinta cat cuprinde sa fac ceva bun, putin si bun.Vreau de la voi sa imi spuneti cat si ce sa cumpar ce cantitati si desigur, procesul de fabricare. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators Anda08 Postat Septembrie 16, 2013 Administrators Raport Distribuie Postat Septembrie 16, 2013 Stiu ca mama face niste gogosari in sos, iar de fiecare data ii mananc pe paine la cat sunt de buni. Am cantitatile pt ingrediente dar nu stiu cat iese la final.... 2.5 kg gogosari200 g zahar1/4 litru otet (de Bistrita parca...)125 ml ulei1/2 lingurita sare1 pasta de tomate mica (conserve mici mici)foi de dafin (vreo 2-3)boabe mustar (cateva la ochi)2 aspirine Se face un bait din ingredientele de mai sus (cu exceptia gogosarilor si a aspirinei), se pune la fiert un clocot si se trec prin sosul asta gogosarii taiati fidelute (se lasa in sos cateva minute si se pun in borcan cu grija sa nu ramana bule de aer). Aspirina se presara deasupra, se pune capac, borcanele la loc cald si gata [flo2] Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giulia71 Postat Septembrie 16, 2013 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 16, 2013 Anda, cat fiebe baitul si cam cata cantitate iese la final? Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators Anda08 Postat Septembrie 16, 2013 Administrators Raport Distribuie Postat Septembrie 16, 2013 Asta-i ... nu stiu ce cantitate iese la final..daca reusesc sa aflu te anunt imediatBaitul se lasa la fiert cateva clocote, nu mult. P.S. cred ca ies intre 4-7 borcane de 400...dar nu bag mana in foc...anu asta inca nu a facut gogosari si n-as putea sa-ti spun exact... Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators redactor Postat Septembrie 16, 2013 Administrators Raport Distribuie Postat Septembrie 16, 2013 vai ce imi plac gogosarii murati :)))) Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giulia71 Postat Septembrie 17, 2013 Autor Raport Distribuie Postat Septembrie 17, 2013 Redactor, si mie imi plac si anul asta m-am decis sa ma "duelez" cu mama in gogosari.Pina anul asta ii faceam impreuna, in borcane mari. Avantajul: puneam multi.dezavantaj: munceam multse stricau inainte de vremearuncam multi, ca cei de deasupra mereu se inmuiau si trebuia sa scotocim bine pina sa-i pescuim pe aia buni Pe vremuri in facultate, am mancat de la o colega gogosari pusi intr-un sos de tomate, asa cum zice Anda, erau o minune! As vrea sa incerc si cateva borcane asa in sos tomat, era dulceag, gen ketch-up. Citează Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Participă la discuție
Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.