Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Lentilele de contact


XIO

Recommended Posts

De mult timp vreau sa am ochi albastri sau verzi. Cam tarziu, stiu, dar acum ca am ajuns in tara unde 9 din 10 au ochii albastri (stiu, e exagerare, dar la mine la lucru zau ca mai toti sunt asa), ma macina si mai tare ideea lentilelor de contact. Colorate, bineinteles.

Intrebarea mea e ce mai trebuie sa cumpar pe langa lentilele in sine? Solutie pt curatat, cutie in care sa le tin etc?

Ma gandesc eu teoretic, ca atunci cand le cumpar trebuie sa vina intr-un recipient...sau trebuie sa imi achizitionez toate chestiile simultan?

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Inainte de toate cred ca ar fi bine sa mergi sa probezi Sunt persoane care cu toata dorinta sau bunavointa nu reusesc sa se adapteze. Desigur poate sa nu fie cazul tau dar eu zic ca e mai eficient sa verifici pana sa te apuci sa dai banii

In rest este simplu - se cumpara - vezi care model iti place de asemenea solutia de intretinut(tinut) lentilele pe timp de noapte, recipientul corespunzator si... cam atat.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Lentilele nu vin cu recipientul, insa substanta de curatare a lentilelor de obicei are si un recipient de lentile in pachet. 

Regula de baza este sa le mentii o igiena corespunzatoare, preferabil scoaterea lor in fiecare seara si cel putin 12 ore de tinut in lichid. Cand esti racita e bine sa nu le porti, anumite medicamente pot sa creeze probleme. Cred ca nu e cazul sa mentionez ca nu se curata cu apa sub nici o forma, si ca saliva nu-i o modalitate buna de a rehidrata lentilele  [:)] .

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Da, in mod normal se probeaza. Exista posibilitatea sa ai sentimentul ca nu vei putea sa porti asa ceva datorita reactiei de aparare a ochiului. Dar daca ai rabdare te vei obisnui. 

Pe de alta parte la modul sincer desi este tentant eu, acum nu cred ca as purta lentile doar pentru considerentul mentionat de tine. Oricum o sucesc si o invartesc ochiul fara lentile este de 1.000.000 mai fericit decat cu lentile ca sa ma exprim plastic. Da ne obisnuim, da suntem atenti la igiena, da banii nu sunt o problema, da imi place cum arat... sunt multe da-uri insa dincolo de ele totusi ochiul cu lentile spune la modul sincer "nu ma simt deloc in largul meu as prefera in mod cert fara asa ceva pe mine".

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

xio, dar de ce ai vrea sa te alaturi majoritatii ? nu-i mai ok sa fii diferita de restul prin mici detalii, cum ar fi culoarea ochilor, a parului sau a pielii ?

din cate stiu de la cumnata mea (are lentile cu dioptrii) a avut posibilitatea de a incerca gratuit, timp de doua saptamani, lentilele respective, pentru a verifica daca se acomodeaza cu ele, daca vede bine, daca ochii nu au reactii ciudate (lacrimare, iritatie, samd). daca nu era multumita sau confortabila cu ele, nu era obligata sa cumpere lentilele. motivul principal pentru care a incercat asta - urma sa se casatoreasca si nu a vrut ca in ziua nuntii sa poarte ochelari...dupa nunta a revenit la ochelarii de vedere care oricum sunt foarte finuti (fara rama in jurul lentilelor), abia se observa.

asa ca ar trebui sa iei in calcul si aceasta varianta, respectiv sa mergi la un cabinet sau optician, sa intrebi tot ce vrei sa stii si sa vezi daca iti ofera posibilitatea de a proba gratuit lentilele.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

xio, dar de ce ai vrea sa te alaturi majoritatii ? nu-i mai ok sa fii diferita de restul prin mici detalii, cum ar fi culoarea ochilor, a parului sau a pielii ?

Ei...iaca na si cu tine...auzi,sa se alature majoritazii!

 

decizia ei de a avea ochi albastre n-are nicio legatura cu...majoritatea1

Potzi fi diferit(si cu sigurantza ea este...asa cum sunt si eu,desi am ochi albastri [^] )si altfel.

 

N-am nimic de spus la subiect,doar ca m-a riciit asa un pic Corina!( [pup] )

Nu am incercat niciodata lentile,numai gindul imi ridica parul pe ceafa,desi port ochelari in permanentza.

 

Dana

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...