Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Brumarei de noiembrie-decembrie 2013(20)!


Recommended Posts

alexandra, da, si eu am inceput sa am sentimentul asta, ca atarna greu buroiul pe o parte si trebuie sa ma intorc sau sa ma ridic cu grija pt ca ma doare...eu folosesc pilota pe post de 'perna de gravida', si -mi mai pun cate o bucata sub burta, parca mi-e mai comod...

dar asa daca ma uit in oglinda, nu mi se pare ca e burta chiar atat de mare (totusi 'talia' a crescut cu cel putin 30 cm - ma mai masor din cand in cand [:D]) , iar azi mi-am facut curaj sa ma sui pe cantar si am ajuns la+12kg [batcap] )

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 216
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Buna dimineata, Eu nu prea m-am simtit bine mai toata ziua, m-a cam durut burtica si am avut niste usoare contractii.

Alexandra, a fost foarte interesant show-ul cu persoane care sunt niste actori de nota 10 nu ca toate pitipoancele ce le vedem mai mereu la tv. Cu siguranta il voi urmari.

Anima bafta la neurolog.

Fetelor ziceati de mancarimi.. pff eu n-am sp nimic ma gandeam ca cine stie ce e. apoi am tot citit pe net de pruritul gravidic. oricum numai noaptea patesc asa de imi trece tot somnul.Stau cu spirtul langa mine ca anima si ma simt ca o maimuta. Eu decat la picioare am asa.

Pruritul gravidic, o mancarime ce poate fi localizata pe abdomen sau generalizat. De obicei, aceasta manifestare cutanata este legata de incetinirea fluxului vezicii biliare cu acumularea sucului biliar.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Neata fetelor!!

 

Cata activitate am avut la schimbul 3 azi noapte!!!!

 

Eu am dormit binisor de data asta dar a sunat ceasul si m-am trezit sa merg cu Clara la analize - cele pt gradi. Apoi am dus-o la Mc - ca rasplata (dupa ce mergem la medic de obicei mai alungam din stres stiind ca va merge la Mc....oricum, mare lucru nu mananca acolo, ca nu prea ii plac, mai pt jucarii mergem). Apoi la gradi.

 

M-au terminat poftele in zilele astea. Aseara l-am trimis pe Adi sa imi ia ceva dulce. Nu prea a gasit ce vroiam eu asa ca mi-a luat ceva cu cioco - de la care bineinteles am facut arsuri [batcap]

 

 

Imoimo, si eu m-am perpelit mult cu privire la modul de impartire a dragostei si timpului între fetițe. Am ajuns la concluzia ca dragostea se va multiplica si ca ma voi da peste cap si voi dedica același timp ca si pana acum si fetiței mai mari. O iubesc mai mult decât pot exprima, ea m-a învățat sa fiu mama, ea mi-a arătat ce însemna adevarata iubire neconditionata, ea a dat sens vieții mele si m-a făcut mai puternica. Ii au t recunoscatoare fetiței mele. Sunt sigura ca voi învață la fel de multe de la cea de a doua fetița, ma va umple de si mai multă dragoste si eu, cu ajutorul lui Dumnezeu, le-o voi da înapoi inmiit.

 

[flirty] Ce frumos ai spus [flirty]

 

 

m-am intors de ceva vreme de la dr. sunt suuper fericita, baietelul este super -super bine. are deja 1,500 kg, e lungut bine (dupa dimensiunea ulnei si a tibiei se vede), s-a intors, e cu piciorusele pe ficat , fundul in capul pieptului si spatele in zona stomac-splina. are  claie de par si e..frumusel foc. i-a facut poze , i se vede perfect fata. nu mai am valorile arterei uterine marite, dar inca iau aspenter. col lung, perfect inchis. nu are circulara de cordon, nimic. acum o sa vedem analizele si cultura de col cum iese. sper ca bine.

a, si s-a schimbat DPN-ul, este pe 12 dec. e mai mare cu o sapt.

 

legat de pediatru si medic d familie, lucrurile staau asa: sunt specialitati diferite. amandoi medicii sunt specialisti, unul in med de fam, altul in pediatrie. sigur, sunt si multi medici de fam cu dubla specializare, dar nu e o regula. se procedeaza asa: treci copilul la un medic de FAMILIE. care poate fi si pediatru , caz optim, sau nu. acest medic vine acasa, el face vaccinarile si controalele de rutina, da retete compensate, etc. in principiu, la medicul pediatru ajungi doar daca e ceva in neregula, cu trimitere de la medicul de familie. acum, desigur, noi ca si mame suuuper prudente vom vrea sa ni-l cantareasca, vaccineze, observe un pediatru. dar , teoretic, la un bebe normal acest lucru nu e necesar, un medic de fam fiind mai mult decat competent sa o faca.

pup si va multumesc pt urari!

Felicitari pt bebe mare, frumos si sanatos!!!! Poate ne arati si noua poze [flo2]

 

Medicul nostru de familie a zis ca nu accepta bebelusi in evidenta, ca nu e pediatru....bine ca va mai spuneam eu ca are ceva ciudatenii dr-a asta a noastra... [batcap] [batcap]

 

Eu m-am uitat pe net la analizele de la secretie pana ma duc sa le iau, se pare ca toate-s negative si stafilococ auriu , candida etc.

 

Azi e ziua nepo-finei mele, a implinit 1 an draga de ea.

Felicitari pt analize bune si sa iti traiasca nepo-finuta!!!! [flo2]

 

Nu mai am rabdare sa ma apuc sa spal hainute si paturici, dar ma mai tin pana luni. Anima, ce zici? Ne apucam luni? :) Cine se mai baga la operatiunea spalatul? :))

SI eu vreau sa ma apuc saptamana viitoare, sper sa nu intervina nimic sa imi schimbe planurile.

 

Acum am programare la neurolog, asa ca fug sa ma pregatesc

 

Bafta!


Pe voi va doare burta? Mie mi se pare ca ma doare unde atarna greu capul copilului. Pe langa asta, nu ma mai pot intoarce brusc de pe o parte pe alta, ca zici c-am un sac cu pietroaie in burta, nu un bebelus. Si uneori simt si nevoia de-a indesa o margine de perna sub burta, in special cand stau pe partea stanga. Asa e si la voi?

Si eu tot asa. Au aparut si dureri usoare..pana acum nu am avut...

Tot cu pilota sub burta dorm si eu mai nou - noi avem fiecare cate una ca altfel iesea cu scantei [:-)))] 

 

O zi frumoasa sa aveti!! La noi a iesit, in sfarsit, soarele [flo2]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

...eu inca ma mai simt ca o chiulangie ca am intrat atat de repede in concediu - chiar daca a fost recomandarea doctorului, chiar daca si acum vad ca nu pot sta prea mult in fund sau in picioare ca mi se intareste burta des - am totusi sentimentul ca fac ceva 'ilegal' [:D] 

si eu am avut sentimentul asta la inceput. Stai linistita, trece [:-)))] [:-)))]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Fetelor ziceati de mancarimi.. pff eu n-am sp nimic ma gandeam ca cine stie ce e. apoi am tot citit pe net de pruritul gravidic. oricum numai noaptea patesc asa de imi trece tot somnul.Stau cu spirtul langa mine ca anima si ma simt ca o maimuta. Eu decat la picioare am asa.

Pruritul gravidic, o mancarime ce poate fi localizata pe abdomen sau generalizat. De obicei, aceasta manifestare cutanata este legata de incetinirea fluxului vezicii biliare cu acumularea sucului biliar.

Cred ca mai degraba merge cu hidratare. Eu ma ung ori cu crema ori cu ulei de masline. Ma gandesc ca spirtul mai tare usuca pielea.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Trebuie sa cauti un pediatru - care il va lua in evidenta ca si medic de familie. Poate fi acelasi cu al vostru - daca e si pediatru - sau altul. Pediatrul va veni acasa la cateva zile dupa nastere sa vada copilul si sa iti dea primele sfaturi - noua ne-a scris pe o agenda tot ce trebuie sa stim despre ingrijirea copilului, o avem si acum si ne-a prins f bine. Apoi sunt controale - lunare parca, o sa iti spuna el/ea. Tot la el/ea se vor face si vaccinurile, daca le vrei pe cele gratuite de la stat. Daca nu poti sa le faci oriunde dar trebuie sa ai grija sa ii fie trecute in carnetul de vaccinari (il primesti in maternitate). Pe noi ne-a mai ajutat mult cand am ajuns la diversificare - ne-a facut o schema, special pt pitica pt ca era mai micuta si nu lua f bine in greutate.

Daca poti, incearca sa alegi un medic unde nu e f mare nebunie la cabinet sau care stii ca vine acasa la nevoie, ca e groaznic sa stai cu orele sa astepti la usa cabinetului.

Noi de cele mai multe ori o chemam acasa (si o platim bineinteles) sau mergem in alta parte - am mai gasit o dr-a f buna la privat.

Ce noroc cu voi ca vorbiti ca altfel nu stiam.. Voi vorbi cu doctorita de familie e foarte ok si daca nu e pediatru imi caut unu. Merci si de sfat sa nu fie la care se ajunge greu.

Flowerbe, Gloria, multumesc  ce bine ar fi sa fie a mea si pediatru ca pana acum sunt tare multumita de ea.

Gloria, felicitari pt bebe grasunel.

Drianny, LA MULTI ANI sotului.

Deocamdata, nu ma mananca pielea, doar cateodata in jurul sanilor ca e intinsa bine, dar am vazut ca daca dau cu ulei masline, migdale, ca si Alexandra sau unt de cacao se calmeaza.

Zi insorita in suflete!

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...