Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Pantofi / sandale + şosete


MElise

Recommended Posts

Trebuie să recunosc că dilema a pornit de la un alt aspect - combinarea ciorapilor (dresurilor) cu pantofii, respectiv cu sandalele. În viziunea mea, pe care, desigur, nu am pretenţia să o împărtăşească toată lumea, sandalele se poartă pe piciorul gol, iar pantofii cu dresuri. Iar dacă pantofi pe piciorul gol poate că aş purta la un moment dat, sandale cu ciorapi.... nu cred. Şi mai greu de acceptat, ca să nu zic altfel, mi se pare combinaţia cu şosetele... Într-un fel îmi aminteşte de vârsta grădiniţei, dar, nu ştiu de ce, purtată după o anumită vârstă, combinaţia mi se pare undeva la limita ridicolului. Oi fi având eu o viziune prea limitată asupra bunului gust?

post-76569-0-76817100-1382679735_thumb.jpg

post-76569-0-33573000-1382679746_thumb.jpg

post-76569-0-65551000-1382679762_thumb.jpg

post-76569-0-22437300-1382679784.jpg

post-76569-0-87745900-1382679796_thumb.jpg

post-76569-0-19215900-1382679812_thumb.jpg

post-76569-0-50168600-1382679823.png

post-76569-0-93791500-1382679834_thumb.jpeg

post-76569-0-98236900-1382679850.jpg

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

de la un alt subiect tocmai ce-am invatat ca exista ciorapi speciali pentru sandale, nu au varf deloc, sunt foarte fini si culoarea e aproape identica cu cea a pielii, asta e varianta "de compromis" pentru persoanele care nu pot purta sandale pe piciorul gol. sau o fi vreo regula de eticheta, in anumite imprejurari sau ocazii, sa fie un "must" purtarea sandalelor cu ciorapi. poate fi si o explicatie mai practica, sunt femei mai plinute, carora li se freaca coapsele pe interior, se irita, iar aparitia acestor ciorapi pentru sandale le salveaza, pot purta si ele sandale/pantofi decupati la varf, pe timp de vara, fara sa fie chinuite de iritatiile pielii.

cu sosete merg doar pantofii sport, bocancii, cizmele (pe vreme foarte rece). pozele de mai sus mi se par tare caraghioase, n-as purta asa ceva si cu greu mi-as putea stapani zambetul / rasul daca as vedea asa ceva pe strada :-)).

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

mey, vara la peste 40 de grade, mori in chilotii aia cu crac.  [:-)))] plus ca se cam vad, depinde ce anume porti.

bine, nu ca ar fi mai grozav cu dres. intotdeauna m-am intrebat cum rezista colegele mele cu dresuri, pe timp de canicula, dupa ce ies de la birou si pana ajung acasa. hai ca la birou e aer conditionat, temperatura placuta...dar cand iesi brusc la 40 de grade, cu dres si incaltata cu pantofi, in tinuta business...valeu...

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ceea ce văd în imaginile postate în mesajul de deschidere, mi se pare caraghios... mai puţin, parcă, acele şosete dantelate din prima fotografie. Dar în unele şi culorile sunt puse "la plesneală". Îmi plac şosetele acelea mai groase în sandalele model sport (acelea gen adidas decupat). Mie nu prea îmi place să umblu cu piciorul gol. Nu cumpăr sandale care lasă piciorul prea descoperit. Şi mai port la sandale ciorapi aşa numiţi 3/4, aceia din lycra, transparenţi, cu condiţia să fiu îmbrăcată astfel încât să nu se vadă elasticul de sus (pantalon 3/4, fustă mai lungă). Când se face foarte cald, însă, încalţ sandalele cu piciorul gol (cu condiţia să nu mă "roadă"). Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu sunt absolut disperata de acest subiect. Am buba la cap, mare de tot (buba nu capul). Urasc combinatia asta. Cum urasc dresul fin la sanda. Acum combinatiile de mai sus se vor combinatii statement, adica e o forma de evolutie a modei. Probabil ca si in partea de sus femeile acelea poarta niste excentricitati si acolo e co totul o combinatie intre Jean Paul Gaultier si Lady Gaga.
Dar eu nu suport sa vad sandale sau peep toe cu dres/sosete. Ori vrei sa se vada degetele ori nu.

Si ma ucide ca vad de foarte mici fetitele incaltate asa... si cel mai tare ma ucid baietii cu sandale de joaca si sosete. Imi ies ochii din cap. Sunt vajnicii urmasi ai mosnegilor cu sandale si sosete albe.

Stiu ca in Vest e o rutina a strazii aceasta combinatie. Asta nu o face sa imi fie mai simpatica. Sau mai usor de digerat.

Si daca la oameni normali, medii, fara educatie de fashion nu am pretentia sa stie, ca nah, si mama purta papuci si dres si nu am iubit-o mai putin din cauza asta si tot copilul ei sunt... la doamnele/domnisoarele cu pretentii si aere de cunoscatoare in ale modei ma infoi cand vad asemenea chestii flagrante. Si ce daca e frig/racoare/etc. Ori rabzi, ori pui pantofi si dres.

Eu sunt cunoscuta pentru atitudinea mea anti-soseta+sandale... mai am una grava: lipiciul de pe talpa pantofului nedat jos (fie ala cu pretul, fie ala de plastic transparent cu materialele din care e facut pantoful).

Va mai pandesc... 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Dar eu nu suport sa vad sandale sau peep toe cu dres/sosete. Ori vrei sa se vada degetele ori nu.

 

UIte, dilema asta o am în fiecare vară. [:p] Mie chiar nu îmi place să las degetele de la picioare la vedere. [:D] Din cauza asta, majoritatea sandalelor mele sunt gen open-toe şi mi se pare că la tipul ăsta de încălţăminte chiar merg dresurile. La cele în curele, însă, sau care dezgolesc mult piciorul, nu pun nici chiar eu, care mă las greu "dezbrăcată". [:D]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

mai, eu i-am dat mereu fetitei sosetute la sandale, pentru ca fie ii intra pietricele / diverse care o jeneaza si se descalta din 2 in 2 metri sa se curete pe talpa, fie o rod sandalele in cele mai neasteptate locuri si momente.

asadar, i le dau strict din motive practice, nu de altceva.

singurele incaltari de vara in care fii-mea merge fara sosete si fara probleme sunt cele gen crocs. in astea intra mai greu pietricelele/firele de nisip si nu o rod daca le poarta pe piciorul gol. dar, dupa ce le da jos cand vine de la joaca, imi lasa pe gresie sau parchet numai amprente de talpite umede si murdarele de praf...

mie mai dizgratioasa mi se pare imaginea unei fetite dragute cu picioarele / degetele / calcaiele murdare iesite la iveala din sandalele purtate pe piciorul gol, decat aceeasi fetita, incaltata cu sosete si sandale. chiar daca sosetele sunt, sa zicem, nitel murdare dupa o joaca pe cinste prin parc...

fixul ala cu eticheta de pe talpa pantofilor il am si eu...nu suport sa vad, nici la mine, nici la altii...

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...