Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Vreau sa port jeansi skinny


ellinia

Recommended Posts

Mi-as dori foarte mult :)), desi nu sunt vreo slabatura. Sunt o femeie cu forme asa, mai voluptoase. Stiu ca acesti blugi nu sunt pentru orice fel de corp. De aceea va intreb pe voi, un corp mai voluptos, cu o usoara forma de para [:)] , poate purta asemenea jeansi?

 

Nu am probat niciodata vreo pereche. Cred ca mi-a fost frica de vreun eventual soc daca m-as vedea in oglinda [fal] . Blugii care ma avantajeaza pe mine sunt cei in varianta bootcut care imi echilibreaza silueta. Insa m-am cam saturat de stilul asta. Cate dintre voi poarta jeansi skinny si nu au 90-60-90, ci, poate un 98-75-100 [:I] .

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 78
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Eu!!!!

 

 

Nici eu nu sunt vreo slabatura,insa pe mine ma avantajeaza blugii si jeggingsii(????),tzine la locul lor ceea ce trebuie tzinut.

 

Acum bine sunt convinsa sa o"60-90-60"ce sta cu ochii doar in oglinda ar avea ceva de mumurat in barba...dar nu e treaba mea.

 

Sunt inalta,asa ca eu port!8cit mai pot ca nu stiu ce-o fi pe la vreo 50 de ani [:D] )

 

Dana

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Andacos, hai ca-mi dai curaj! [vampa] Ai zis ca esti inalta, asta e un avantaj major. Eu am 1,68, sunt cam pe la mijloc. Insa port tocuri medii ziua si inalte seara, asa ca mai capat cativa centimetri.

Aveti vreo sugestie referitoare la cum ar trebui sa fie blugii astia? Cu talie joasa, medie, inalta, elastici (poate e cu procent?). Pentru ca daca ma duc si probez vreo pereche cu care imi sta aiurea ma demoralizez total. Asa am patit si cu pantalonii pana. Imi placeau foarte mult. Insa am probat cateva perechi dezastru si am renuntat. Dupa ceva timp am probat o pereche intamplator si am realizat ca imi sta foarte bine, imi alungesc picioarele, ma fac mai inalta si imi dau o cu totul alta alura. Depinde foarte mult de croi si de cusaturi si mai stiu eu de ce alte detalii pe care nu le stiu eu.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu nu te sfatuiesc sa iei cu talie joasa!astia chiar sunt pentru dudui slabutze!

 

Ideal(pentru mine cel putzin)este sa gasesti ceva cu talie inalta,sa stringa bine burta si soldurile,fesele [:)] ,insa este destul de greu sa gasesti asa ceva.

 

Eu pentru iarna asta m-am profilat pe jeggings(de fapt nu sunt chiar jeggings sunt ceva in stilul pantalonilor de calarie,insa am uitat cum se numesc si nici timp nu am sa ma uit in urma ca am mai scris la un subiect),dintr-un material foarte bun,care la fel stringe.

 

Da .stau foarte bine cu pantofi cu toc,dar si cu cizmulitze sau cizme gen calarie.

 

Dana

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

important este sa probezi, doar asa iti dai seama daca te avantajeaza sau nu, si cat de usor/greu iti este sa-i imbraci/dezbraci.

 

toti blugii skinny au elastan in tesatura, altfel n-ar putea fi purtati si nu s-ar aseza cum trebuie.

 

ce am observat eu : acesti blugi dezavantajeaza clar siluetele cu urmatoarele "defecte ":

- picioare scurte / fund jos

- picioare in x

- colacei de grasime pe abdomen si solduri, care ies pe deasupra beteliei in cazul pantalonilor cu talie joasa

- o zona pubiana prea grasa/carnoasa (scuzati exprimarea) - ies in evidenta toate cele

- disproportie prea mare intre latimea soldurilor si grosimea coapselor (spre genunchi)

 

eu nu pot purta astfel de pantaloni, nu ma avantajeaza, daca as avea asa ceva in garderoba n-as face altceva decat sa port bluze care sa-mi acopere burta/fundul. ceea ce m-ar face si mai scunda/bondoaca decat sunt in realitate.

singura mea pereche de blugi din prezent este tot stil boot-cut, cu talie normala, dintr-un material care are si elastan in tesatura, ma simt foarte bine in ei, au o croiala care s-a potrivit la fix cu corpul meu. nu i-as fi cumparat daca nu erau la reduceri, pretul initial era in jur de 400 lei (sunt marca tom taylor, mai toate articolele de imbracaminte din acest brand au preturi care pornesc de la 120-160 lei, insa chiar sunt lucrate ingrijit si au modele dragute, unele chiar frumoase).

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Blugi skinny,hm...Aici de abia gasesc modelul clasic,de abia astept sa se termine trendul asta!Am o pereche din material subtire,de vara olandeza , ii port cu pantofi cu toc. Nu sunt inalta dar am o constitutie ok,ca altfel nici nu ii luam.Aici ii poarta toata lumea indiferent cum le sta dar deseori le dezavantajeaza rauuuu.E un model care scoate la lumina toate defectele.Daca mai sunt si cu talie joasa se trag in jos cumva in timpul mersului, arata picioarele ca niste carnati insuficienti umpluti. De colacei ati scris voi deja.Nu stiu,mie nu mi se pare un model flatant pt multa lume,cel mai rau e ca de la o vreme nu mai  gasesc nici pt fimea blugi "normali".Daca tu iti doresti ,probeaza! Poate unii uni,fara acele pete decolorate  si alte farafastacuri ti-ar conveni.Si daca vrei neaparat,iti pui sub ei niste lenjerie  modelanta,in functie de ce vrei sa corijezi.(body,chilot cu crac,etc) Si tocuri,neaparat!

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Trebuie sa incerci mai multe perechi pt a vedea daca te avantajeaza sau nu. Daca nu te avantajeaza nu purta.

Mie nu mi-au placut deloc atunci cand au aparut, acum mi-am cumparat insa doar skinny, vreo 7-8 perechi, inclusiv de piele (imitatie).

II port sau cu botine cu platforma, pantofi cu toc sau cu cizme de genul ugg.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Si eu la fel...si mie mi se pare ca sunt model de purtat cu tocuri, chiar si atunci cand ai picioare luingi si frumoase.Indiferent ca sunt cu talie joasa-pe aia ii prefer, categoric-, sau cu talie inalta, intotdeauna imi pun ceva lungut...Ca sa ii porti ,,in talie'' chiar trebuie sa ai un corp perfect. Corina, sunt de acord cu tine, daca ai unul din defectele enumerate de tine, mai bine ii eviti, arata rau pe picioare groase si scurte.Dupa cum arata rau si pe picioare prea subtiri, le face si mai bete.Eu am, ca si xio, o gramada de perechi. cel putin iarna la cizme nu prea port alt gen de pantaloni.

 

Daca arati asa, da, poti sa ii porti si cu ceva scurt:

http://www.ofertefashion.com/imbracaminte/top-5-pantaloni-jeans-denim-pentru-femei-la-un-pret-mic.html

 Dar daca dai cautare pe google ,,blugi skinny de dama'', pe imagini, te iei cu mainile de cap...nu arata bine nici pe modelele lor...

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...