Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

MONTIGNAC (197).. STIL DE VIATA NU DIETA


Recommended Posts

  • Răspunsuri 564
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Posted Images

Good morning monti ladies :)

 

Am dormit bine si m am trezit fresh.

 

Puisor la multi ani cu sanatate fericire! Felicitari pt kg in minus!

 

Caress sper sa-ti revii rapid, camembertul ala te a dat peste cap??

 

De sarbatori vin ai mei parinti pt 2 sapt, de abia astept! O sa fac cheese cake, o tava de tiramisu si cozonac nemonti pt restul lumii. De mancare nu m am gandit inca.

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Carmen

tortul e simplu; blatul din 3 oua batute separat; galbenusurile frecate cu putina sare + stevia + 200 ml smantana lichida + amestec din: nuca/migdale, faina soia (cea mai fina posibil de pe piata e cea din Kaufland de la Pirifan), cacao, tarate de grau + vanilie + bicarbonat de sodiu 1 lingurita rasa; se adauga albusul batut spuma si se amesteca aerat! Se pune la copt!

Crema: 1 cutie mascarpone + o cutie frisca lichida fara lactoza de la kauf + 1 borcan de gem dietetic de caise de la kauf (e foarte bunnnn) - se amesteca toate; se taie blatul in 3 foi subtiri si se umple cu crema; nu trebuie insiropat pentru ca blatul iese mai subtire si pufos/sfaramicios... Ioana zice ca este cel mai bun tort mancat vreodata; in conditiile in care ea este o ciocolatoasa incurabila! [:)]

De revelion voi face 2 torturi, asta cu caise si cel cu crema de ciocolata, adica topesc 2 ciocolate 85% heidi in 200 ml frisca lichida fara lactoza si 1 cutie mascarpone.

 

Pentru cozonacul de Craciun, voi repeta experienta de la Paste, cand l-am facut cu faina Slabesti Mancand si a iesit extraordinar, a crescut, a fost pufos, l-am umplut cu nuca si cioco 85% topita, si l-am facut sub forma de baigli.

 

Asta e cusurul meu [ascuns] , nu pot fara dulce!  [flo2] Bine ca exista variantele astea care nu imi cresc glicemia si nici nu ma ingras [pk]

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Puisorule, la multi ani! [deziuata]

 

Claudia, pune te rog retetele si la topicul de retete, sunt minunate, sigur o sa le incerc. Tocmai ce am trecut pe acolo si am vazut o multime de bunatati. Poate pui si reteta de cozonac, mai detaliata asa. Uite asa ma obligati voi sa gatesc! Si sa mananc! [yum]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...