Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Help ! Pisica ... a innebunit ?


Recommended Posts

Poate ca titlul nu e chiar potrivit, dar nu stiam cum sa rezum scurt faptul ca pisica noastra s-a schimbat brusc, de ieri dupamasa.  

 

De unde era o pisica de curte vesela, energica, jucausa, care ne urmarea peste tot si facea zeci de giumbuslucuri, de aseara se comporta foarte ciudat:  sta ascunsa numai in garaj sau in magazie, cand o chemam scoate putin nasul afara dar rareori isi face curaj sa iasa. Si daca iese, iese doar 2-3 pasi, se uita in toate partile, mai ales in sus, si la cel mai mic zgomot (o masina care trece pe strada, sau niste voci mai puternice) dispare imediat inapoi in ascunzatoare.  Daca intram la  ea  acolo inauntru, e oarecum ok, doar acolo a indraznit sa manance si chiar s-a si jucat putin cu noi. Ne gandim ca o fi patit ceva in cursul zilei de ieri, ea mai avea obiceiul sa sara gardul si sa mearga la strada sau prin vecini, dar nu imi dau seama ce, ca ieri nu a lipsit mult de acasa si nu are urme de lovituri sau rani, doar ca e total schimbata, pur si simplu ii e frica sa stea afara. 

 

Oare ce o fi avand, si ce putem sa-i facem ?

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 41
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Si noi ne-am gandit ca poate a lovit-o cineva sau un caine, dar nu a avut nici un fel de urme. Doar  ca e speriata de bombe, la propriu aproape, asa se uita in toate partile si mai ales in sus, de parca ar pica bombele pe ea, dupa care o tuleste in ascunzatoare.

 

Inca nu e sterilizata ca nu a facut inca prima tura de pui, dar nici gestanta nu e ( are 10 luni acum si ne-a cam fost frica in toamna asta ca ar putea veni cu burta mare, dar se pare ca a fost totusi cuminte si am scapat pana la primavara).

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Roscatela, am vazut la Animal Planet o emisiune a lui Jsckson Galaxy, un caz identic, pisica fusese traumatizata, ceva s-a intamplat, ori un caine, ori un om sau chiar o alta pisica a batut-o, a speriat-o..eu as lua-o in casa,  langa un calorifer, cu apa si mancare la discretie, stati cu ea si mangaiat-o,vorbiti cu ea, acum cred ca nu mai are incredere in nimeni,

Verificati totusi cu un veterinar sa nu aibe traume interne..o pisica se ascunde cand ceva nu e in regula, are o suferinta.

 

AI grija de ea.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...