Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Discutii cu ciudati pe Internet, o noua moda la tineri (Chatroulette)


Admin

Recommended Posts

  • Administrators

O noua moda printre tineri. Sa faca "chat" cu necunoscuti! Unul din cele mai cunoscute chaturi este de exemplu Chatroulette.

 

Copiii se logheaza acolo ca sa se distreze dar in proportie foarte mare sunt expusi la imagini pornografice sau agresiuniale unor ciudati bolnavi, dereglati, care te intampina cu organele genitale in loc de un zambet amical.

Parintii nu au din pacate control si lucrurile degenereaza. TOTI (repet TOTI) colegii baiatului meu au accesat astfel de chaturi si TOTI (fete si baieti) au vizionat minim o data organele genitale ale unui onanist de profesie.

 

Si ca sa intelegeti mai bine, va rog sa vizionati filmul de mai jos care este doar o simpla gluma care a viralizat pe Internet. Incercati sa va imaginati ca ciudatii din video nu sunt imbracati si o sa intelegeti mai bine la ce sunt expusi copiii vostri.

 

 

Si chiar daca nu dai peste un bolnav, poti sa dai peste un idiot care te imprima si te trezesti ca te-au vazut 3 milioane de oameni pe YouTube. Aviz amatorilor...

 

http://youtu.be/TQUTwnhTsGc

 

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Poate nu multi sunt de parerea cu mine dar tot parintii sunt de vina . Nu pot controla ? Pc-urile au parola  .  Candva i-am spus surorii mele sa isi lase copilul cu noi la tara vreo 2 zile . Stiti ce a raspuns? Dar ce sa faca acolo ca e noroi , nu are unde sa se joace si altele . Dar oare nu  e atata spatiu , nu are gaini de alergat sau alte animale , sau copii cu care sa faca cunostinta ? Dar asa ne-am obisnuit sa ii tinem langa noi ca sunt mai in siguranta si nu cumva sa se murdareasca ca doar masina e acolo degeaba . 

 Eu sunt de parere ca le permitem prea multe copiilor din ziua de azi .

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Si la tara a ajuns internetul.  [:D]

 

Solutia nu e sa-i tinem sub un glob de cristal, departe de lume, ci sa-i invatam continuu ca pe internet sunt multi scelerati, care sunt in stare sa le ceara sa faca lucruri, ce i-ar putea afecta emotional.

 

Adolescenta este varsta curiozitatilor, dar educandu-i din timp, cred ca vor reusi sa discearna raul de bine.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Nu-i poti controla, dar nici nu-i poti lasa de capul lor.

Chestia cu invatatul continuu si educatia din timp sunt obligatorii, dar  au  o hiba: copilul si chiar adolescentul nu discern corect in toate momentele, mai ales cand sunt absolut liberi si fara nici o presiune. Adica sunt dusi de val, cum se mai spune.

De multe ori este de ajuns o scapare...

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Nu stiu daca ati observat, in topic e vorba de tineri nu de copii. Plus e secolul 21, computerul nu mai e un moft, e necesitate, cel putin in tara unde traiesc eu. In afara de vorbit cu ei si supravegheati din umbra ar trebui gasite niste solutii ca aceste site-uri sa fie inchise. Asa cum in viata reala daca facem rautati vine politia si ne salta, asa ar trebui sa existe o politie virtuala care sa-i salte pe acesti nemernici.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...