Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Grupa mini de la gradinita Angels´ Academy


Recommended Posts

Ziua buna si la multi ani!

 

Are cineva bebelul mic si foarte mic la grupa mini de la aceasta gradinita? E pe lista noastra de optiuni si ma interesau cateva pareri din interior, altele decat cele ale personalului gradinitei.

Vrem sa o ducem pe domnisoara noastra (doi ani si doua luni) acolo si nu as vrea sa stiu decat ca e ingrijita cu blandete si atentie, ma intereseaza mai putin cum e cu programa, cu optionalele...meniul l-am vazut, pare relativ ok, cam mult pui din punctul meu de vedere (prefer un porc sanatos in locul unui pui crescut asa cum stim cu totii ca sunt crescuti), dar din dincolo de toate astea, vreau sa stiu ca fata merge acolo cu placere, ca nu tipa nimeni la ea, nu o bruscheaza etc.

E foarte dificil, pentru ca la varsta asta ei nu comunica decat prin comportament si chiar nu as vrea sa ajunga sa-mi ”spuna” prin modificari de comportament ca i se intampla ceva urat.

 

De asemenea, daca aveti copiii la grupa mini la orice alta gradinita in zona (dimitrov - piata muncii) si sunteti multumimi, va rog sa-mi spuneti.

Va multumesc mult!

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

O experiența nereușită de numai 2saptamani in total,cu absente si prezente.Dar sa explic de ce:am dorit ca in primele zile sa stau cu copilul pentru acomodarea cu personalul,dar am întâmpinat greutati din partea uneia dintre sefe,sunt doua.Dupa prima zi si dupa acel refuz de a sta cu copilul,am renunțat sa mai duc copilul,instiintand telefonic cealaltă șefa;la rugamintiile acesteia si la faptul ca ea comanda acolo,si nu cealaltă,am continuat sa duc copilul;in afara faptului ca acei mini copii urcau si coborau scările de fiecare data pentru servirea mesei,aceștia erau grupați cu ceilalți copii de la alte grupe,nu am văzut jucării,au desfăcut un set nou de lego numai cand am fost eu acolo,copilul meu era foarte însetat cand ajungea acasa,pampers neschimba,plecam cu copilul si nu știam de ce nu poate sa meargă,Furați o pereche de ochelari de soare ai copilului,din carut pentru ca L lăsam acolo.Iar cand am anunțat ca ne retragem,am dorit sa mi se aducă tot ce avea copilul,insa pachetul de pampersi,aproape jumate,a fost oprit acolo din nu știu ce motive.

Un mare. NU !!!Si cand te gandesti ca e privată,cu Autorizație si își bat joc,e o prefacatorie.

Si nu am văzut nicio chitanța eliberată pentru plata Grădiniței,iar in fiecare dimineața cei mici care nu puteau merge erau Lipiti de perete pe jos,stăteau fără un sunet,si am întrebat cum de e posibil sa fie așa liniște si de ce nu au jucării,iar ele au răspuns ca pana la masa nu le da ca altfel nu m-ai mănâncă.Toți copiii,indiferent de vârsta,pana la ora mesei de dimineața,ora9,nu primeau jucării,stand pe covor sau vorbind intre ei,cei care vorbeau.

Oroare,nu vreau sa mai aud de aceasta Grădiniță.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc mult pentru raspuns. Aveam si eu cateva rezerve vizavi de ea - cea cu lipsa jucariilor era una, am vazut ca erau cateva puse sus, pe patuturi, unde copiii nu aveau acces (???) ), partea cu scarile, dar mi s-a spus ca sub nici o forma nu coboara neinsotiti, desi mi se pare dificil sa fii vigilent cu o grupa intreaga de pispirei... ma gandesc ca e totusi ok, pana acum nu cred sa se fi intamplat ceva cu vreun copil. Nu mi-a placut mirosul inchis din sala de jos, i-am si atras atentia sotului, m-am gandit ca poate sunt acolo copii de la mai multe grupe pentru plecare (am fost intre 5 si 6) si poate de-aia nu e aer... si, cel mai important pentru mine, desi nu e decat un criteriu subiectiv si extrem de superficial, nu am auzit "chemarea" cand am interactionat cu educatoarea de la mini. Da, stiu ca fiica-mea e cea care trebuie sa fie multumita, dar na, macar pana la capacitatea restransa de exercitiu, o sa ia maica-sa anumite decizii :)

Mi-a placut ca au bucatarie proprie, mare, curata la o privire de ansamblu, meniul era ok, desi un pic cam mult pui pentru gustul meu, si, cu exceptia neaerisirii grupei cu pricina, gradinita ecurata. Curtea parea ingrijita, spun parea pentru ca era intuneric, dar jucariile erau stranse, desi pareau sa fie din cele destinate exteriorului, asta insemnand ori ca le strang zilnic, ori ca iarna nu ii scot in curte, cred ca am notat ceva despre iesitul afara, ma uit si revin. Foarte, foarte faina doamna director Calin (daca am tinut bine minte), mi-a placut mult sa stam de vorba, avea raspunsuri pertinente si linistitoare pentru toate angoasele noastre, dar din pacate nu dumneaei e educatoare la grupa mini :)

 

Am mai vazut Vise, Gradinita Magica, Don Castor si Kidtime, mai avem de vazut Nemo si Monterra. Au ramas pe lista Vise si Don Castor, vedem ce si cum. Daca are cineva nevoiede vreo informatie, ii stau la dispozitie cu mare drag.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Este o mare loterie alegerea unei Grădinițe,in special privată.Insa daca as fi forțata de împrejurări,înclin sa ma orientez către una de stat,pentru faptul ca are o buna organizare pe grupe de vârsta.Dezavantajul,acela ca se impun reguli de primire in gradinita,fără pamperși,fără suzeta,sa bea singur,adică sa se descurce singur.Atunci educatoarele ce mai fac?

Gradinita privată ne fura uitându se in ochii noștri,promițându-ne servicii de VIP.

Daca vreo mămica a găsit gradinita sau creșă perfecta ,sa ne dea si noua de știre.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...