Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

174 Invatatoare recomandare


Recommended Posts

Am nevoie de un sfat: la anul ne mutam si scoala cea mai potrivita din diverse motive este 174. Poate cineva sa imi recpomande o doamna invatatoare care are acum clasa 1 si la anul a 2-a? Optiunile sunt: Ghinea Irina I-a A, Velicu Rodica I-a B , Avrigeanu Ioana Simona I-a C si Apatean Maria Cristina 1-a C.

Tks

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

La IB (clasa fiica-mii) nu mai este dna Velicu. A fost doar in primul semestru de la pregatitoare si apoi, din motive de sanatate (operatie la coloana) nu a mai venit. A fost inlocuita cu dna Vera Daraccief, sunt zvonuri ca s-ar intoarce in semestrul II sau in clasa a 2-a dar nu e nimic sigur. Oricum, ambele mi se par foarte bune, au metode diferite de lucru dar eu sunt multumita de evolutia fetei.

La IA, din spusele parintilor, este o invatatoare mai dura, genul care vrea performanta, lucreaza la nivel foarte ridicat si mai mult cu copiii buni, da multe teme si nu tocmai blandetea intruchipata.

Invatatoarea de la IC este invatatoarea fiica-mii de la after school. Mie mi se pare OK, pare linistita, bine pregatita dar, tot din spusele parintilor copiilor de la clasa, ar cam tipa la ei.

Despre doamna de la ID nu stiu nimic.

Oricum, sa tii cont de faptul ca toate clasele sun aglomerate (28-31 copii in fiecare).

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Bune informatiile Lorikay, raman profund indatorata. Asta cu tipatul ma scoate din sarite, fiica-mea e chiar constiincioasa, atenta si e destul de "avansata" ca sa zic asa dar are o problema: sufera ingrozitor daca se ridica tonul la ea sau daca e nedreptatita.

Si numarul de elevi ma pune pe ganduri ...

Tks ...

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 years later...

Mai aveti alte informatii despre Avrigeanu Ioana Simona si Apatean Maria Cristina, ambele de la sc. 174? Pregatire, relatia cu copiii... Multumesc!

Ioana Avrigeanu IVC nu s-a schimbat, am povestit mai sus despre dumneaei.

Maria Apateam este la IVD, parintii spun ca nu are experienta, este clasa a IV-a cu cei mai putini elevi, foarte multi s-au mutat (3 chiar la noi in clasa).

Celelalte 2 invatatoare care au cum clasa a IV-a sunt Irina Ghinea IVA (am povestit mai sus si despre dumneaei, teme multe, lucreaza in special cu copiii buni, ceilalti se descurca cum pot) si Gabriela Otobicu IVB (s-a titularizat anul acesta, este invatatoarea fiicei mele, suntem foarte multumiti de ea; este "in pas cu vremea", stie sa isi apropie copiii, cantitatea de teme este decenta, daca nu stiu copiii sa rezolve ceva la tema li se explica in clasa, icearca sa lucreze cu toti la nivelul cerut de programa dar nici nu ii lasa pe cei "talentati" sa se plictiseasca, se poate purta un dialog cu ea, asculta observatiile parintilor).

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Irina Ghinea IVA (am povestit mai sus si despre dumneaei, teme multe, lucreaza in special cu copiii buni, ceilalti se descurca cum pot)

Nu e deloc asa: temele sunt decente (nu mai mult de o ora, exceptie cand toceste la istorie sau geografie dar aici nu e doamna ci fiica-mea  [:)] ) si este extrem de apropiata de copii. Nu stiu daca lucreaza doar cu copiii buni, nu prea cred, noi nu am  remarcat ... O recomand cu toata responsabilitatea: corecta, calda si foarte iubita de copii!

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 11 months later...

Buna! Ati putea descrie invatatorii de care sunteti multumiti la subiectul lansat de mine? In felul acesta, parintii interesati ar putea sa isi faca mai usor o parere despre dascalii potriviti pentru copilasul lor.

Multumesc.

 

http://comunitate.desprecopii.com/forums/topic/155815-invatatori-de-care-sunteti-multumiti/page-2?do=findComment&comment=8579617

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...