Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Cuprul in exces la copii cu dizabilitati ,autism adhd etc.


Recommended Posts

De curand am aflat ca fetita mea ,care sufera de tulburari din spectrul autism are un nivel ridicat al cuprului in organism,si ca asta ar fi explicatia lipsei de concentrare si a multor lucruri specifice la acesti copii si nu numai. Cate dintre voi ati intampinat asa ceva la copii vostrii? si ati descoperit ce aliment sau ce contine atat de mult cupru incat sa-i  afecteze atat de tare pe micutii nostrii? Iata ce am gasit eu :                                                               8) Cuprul şi copiii

Cuprul are un impact incredibil asupra copiilor, în special a celor mici. Multe dintre afecţiunile lor, precum otitele, erupţiile cutanate şi mătreaţa se datorează dezechilibrului Cupru-Zinc. Alte probleme legate de acest dezechilibrul pot fi tulburările de dezvoltare şi învăţarea, SADH, colicile, problemele de somn şi cancere la copii.
Copiii se nasc cu nivele mai crescute de Cupru. Copiii mici sunt foarte sensibili şi intuitivi. Ei îşi pierd o parte din această sensibilitate, pe măsură de nivelul Cuprului scade după vârsta de 4 ani. În prezent, la majoritatea copiilor se observă nivele foarte crescute de Cupru, în cea mai mare parte ascuns în ţesuturi.
Dezechilibrele Cuprului la copii apar în timpul sarcinii, datorită problemelor mamelor. Ca urmare a dezechilibrului de Zinc-Cupru din laptele mamelor, tulburarea se accentuează, atunci când copilul este alăptat. Dieta copiilor este de cele mai multe ori dezechilibrată, iar zahărul (din toate dulciurile) este o otravă care elimină Zincul şi promovează creşterea Cuprului. Stresul de acasă sau la şcoală este un alt factor critic pentru copiii sensibili, care efectiv îi împinge la limita răbdării.
În situaţii de stres, de orice fel, se pierde Zinc şi creşte nivelul Cuprului.
Vaccinările şi medicamentele chimice pot accentua dezechilibrul Cupru-zinc, prin eliminarea zincului. Dezechilibrele de Cupru la copii se asociază cu întârzierea dezvoltării, tulburări de atenţie şi învăţare, comportament anti-social, hiperactivitate, autism şi infecţii frecvente (precum otite).

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Nu stiu sa-ti spun ce analiza sa ceri,noi am fost la neurolog cu fetita pt ca si ei se ocupa cumva cu tratarea autismului ,cel putin aici in BE,dar cu alte metode nu cu terapii,si ne-a propus sa facem analize pt determinarea vitaminelor si a cuprului  pt ca avea o banuiala,el spune ca se intampla ca 80 la suta din copii cu autism si nu numai,sa aiba exces de cupru in corp. In cazul nostru asa a fost si urmam un tratament cu vitamina C,E,D si 3 lingurite de ulei de porumb sau susan pe zi, si dupa 2 luni zice el ca vom vedea progrese uimitoare. Poti merge la medic ,cred ca si la medicul de familie sa ceri asta ,analiza de sange pt determinarea cantitatii de cupru din sange. Va tin la curent cu evolutia fetitei mele sa vedem daca se intampla ceva sau nu.

[flo2]

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Acum cativa ani, stateam de vorba cu un medic neurolog, care povestea ca venit la el pe sectie un pacient al carei familie il credea posedat de demoni.Preotul familiei respective l-a trimis la spital.La analize s-a semnalat lipsa cuprului din organism.

Nu am dat atunci importanta subiectului.

Mesajele voastre insa m-au pus pe ganduri...

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...