Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Cand vine vremea pentru primul sutien al fetei tale ...


Recommended Posts

  • Administrators

Cred ca fiecare mamica are niste repere - sau pietre de hotar sentimentale - pe care le traieste alaturi de fiica sa.

Vorbeam ieri cu o mamica de adolescenta (ambele din USA) - si imi spunea ce moment important a fost pentru ea si fiica sa acest lucru.

 

Cum ati trait voi, mamici de adolescente acest moment? Aveti ceva sfaturi de dat?

 

[flo

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Fiica-mea (aproape 6 ani ! ) isi doreste cu ardoare un sutien / o bustiera. Nu se gasesc pt varsta ei (si e evident de ce nu [:)] ) asa ca isi poarta bustierele de la costumele de baie. Gasesc ca momentul cand va trebui sa cumpar un set cu bustiera din bumbac va fi in viitorul destul de apropiat, macar stiu ca nu le mai poarta pe cele plasticoase de la costumele de baie. Cred ca voi rata deci solemnitatea momemntului achizitionarii primului sutien sau incarcatura emotionala va fi diluata pt ca fi-mea deja defileaza cu ele prin casa de pe acuma [:-)))]

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Miss, nu numai la H&M au bustiere, ci inclusiv prin hypermarcheturi, problema apare la circumferinta bustului care totusi e mai mica la 6 ani fata de 9-10 ani (asta e marimea cea mai mica vazuta de mine). Acuma, fi-mea e inalta si spatoasa, o sa cumpar un set cea mai mica marime si eventual ii fac niste pense daca ii e larguta bustiera... ce de treaba am... dar zau ca in ultima saptamana prima chestie pe care o face cand ajunge acasa e sa isi "puna sutienul", peste care pune apoi un halat de baie pufos (ca sa se si poata observa ca are sutien [:-)))] )

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Da, Boti, La H&M la copii in partea stanga ... [:)] . Parca aveau si micute, pentru 6 ani. Stiu c aeu m-am tot minunat de-a lungul timpului ce or face cu ele, iar Maria a tot insistat ca vrea [:)] .

 

Maria a cerut tot de pe la 6 ani sutien si am tot amanat-o pana asta iarna, cand, la 10 ani jumate, i-a cerut sutien lui Mos Nicolae [:-)))] . Iar mosul, ce sa faca,i-a adus. L-a purtat in prima saptamana peste tot, apoi ori a uitat, ori o deranja (dar nu a recunoscut :)) nu s-a mai atins de el.

 

Cand va veni timpul pentru primul sutien adevarat, nu stiu exact, dar presupun ca nu mai tarziu de 2 - 3 ani.

 

Cornelia

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Cred ca e important ca o mama sa-i cumpere fetei sale "sutienul" potrivit.

Mama mea credea ca acesta imi va strica sanii si nu a vrut sa-mi cumpere mult timp.

Problema e ca uneori ma fluierau baietii pe strada sau ii vedeam in clasa cum se uita la sanii mei si imi era o rusineeee.  [:)]  Da` imi era rusine si sa-i zic maica-mi de ce vreau sutien...

Din cauza asta imi aduceam umerii in fatza ca sa acopar oarecum sanii. Si asa m-am ales cu o cocoasa... care bineinteles ca o mai am si acum indiferent cat incerc eu sa ma controlez si sa stau dreapta. Cand sunt relaxata se vede. 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Am o fetita de 12 ani .Poarta bustiere sunt mai comode la varsta lor, decat un sutien ;cu timpul poate va decide sa poarte si sutien ...depinde si  de marimea lor nu?

 

I-am cumparat si doua seturi chilot +sutien ,dar nu le poarta, nu-i place...Deci fiecare fetita va alege ce va purta si sunt sigura ca alegerea lor e cea mai buna!

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

In calitate de părinte de adolescent pot spune cu tărie ca momentul alegerii sutienului pentru ea a fost emotionant dar si nervos,sentimentul creșterii prea repede a copilului cu care ma obisnuisem,gândurile imi zburau prea departe ,teama de a fi băieții cu ochii pe ea,problemele adolescentei ce urmau sa vina.

Intr un cuvânt ma mandream cu faptul dezvoltării ei,dar in același timp ma urmarea o teama,sentimente ce le am si in prezent.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...